Cartell oficial de la 1ª Fira del consum compromès a Palafrugell.

El CDR Peix Fregit Palafrugell organitza la primera fira del comerç compromès al municipi. Amb el lema “Adéu IBEX 35” i “Anticipa el futur de la societat catalana” l’objectiu principal de l’esdeveniment és presentar empreses implicades amb Catalunya i el projecte Republicà.

Així doncs, la fira se celebrarà el pròxim diumenge 20 de gener a la Bòbila de Palafrugell. Durarà de les 10 del matí fins a les vuit del vespre i comptarà amb la participació de diverses empreses, convidats especials i un ventall d’activitats molt diferents.

Encara queda que confirmin tots i totes les assistents a la jornada però, de moment, els organitzadors de l’acte n’han mencionat alguns a Ràdio Capital. Doncs, hi haurà xerrades a càrrec del filòleg i polític, Toni Strubell, també de Salvador Ribot, de l’Associació per la Cultura Digital de Catalunya, i de Jordi Millà, del Centre Català de Negocis.

Per altra banda, algunes de les activitats que s’organitzaran seran una xocolatada, pensada sobretot per les famílies i la canalla que s’hi acosti; un photocall amb el 600 independentista i un Racó Solidari per gent de Palafrugell i municipis veïns implicats en projectes o causes socials.

Així, des de l’organització de la fira animen a totes les persones que vulguin donar a conèixer les accions socials que desenvolupen. En són exemple, la recaptació de fons i material escolar per una escola del Nepal o bé, la Paula, que ven polseres en benefici d’un nen que pateix una malaltia poc comuna.