14.4 C
Divendres, 29 març 2024

Primera victòria del Palafrugell a l’OK Lliga Plata

Amb aquest triomf, el Corredor Mató escala fins a la novena posició a l'espera de continuar jugant els partits que encara té pendents

En el tercer partit jugat aquesta temporada a la segona categoria de l’hoquei estatal, el Corredor Mató es va imposar per 2 gols a 3 a la pista del Manlleu.

Osorio, amb dos gols, va ser el jugador més deteminant dels baixempordanesos, i Marc Figa va sentenciar el partit amb un penal transformat a la segona part.

Aquest partit corresponia a la primera jornada, un dels que encara tenia pendents el Palafrugell. I si bé els locals es van avançar amb un gol de Rouze, el xilè Osorio va remuntar per marxar al descans amb un 1-2 a favor.

Al segon temps, el Martinelia Manlleu va aconseguir l’empat a 2 gràcies a un gol de Biel Humà, però ràpidament el capità palafrugellenc Marc Figa va establir el 2 a 3 definitiu marcant un penal.

Amb aquest triomf, el Corredor Mató escala fins a la novena posició a l’espera de continuar jugant els partits que encara té pendents.

El proper dissabte dia 26 jugarà a casa contra el Las Rozas, que és setè.