15 C
Pals
Dilluns, 12 abril 2021
- Publicitat -

Programat un curs gratuït d’accessibilitat turística

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha programat un curs gratuït en matèria d’accessibilitat turística que té l’objectiu de posar en valor la comarca com a destinació de qualitat, diferencial i amb competitivitat turística.

La formació, emmarcada en el Pla d’Accessibilitat Turística del Baix Empordà, serà els dies 30 i 31 d’octubre, 6 i 7 de novembre i anirà dirigit a Ajuntaments i municipis del Baix Empordà, entitats gestores d’espais naturals i culturals, empreses d’allotjament, d’activitats i de serveis turístics, entitats i empreses vinculades a l’accessibilitat i aturats i aturades que vulguin millorar la seva capacitat professional adquirint coneixements en turisme accessible.

Tindrà una duració de 20 hores i serà gratuït. El programa del curs està dividit en mòduls, i té programat un treball final pràctic. Per obtenir el diploma caldrà, també,  realitzar un petit pla de millora d’una empresa o d’un recurs turístic del Baix Empordà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Elaboren un menú amb els plats que Josep Pla esmenta a la seva obra

Coincidint amb Sant Jordi, l’establiment ha organitzat un cap de setmana literari que també inclourà una visita guiada als Jardins de Cap Roig i un vermut amb la lectura de fragments d’El Quadern Gris’. A més, està prevista la presència d’una parada de roses - la recaptació es destinarà a la Fundació Oncolliga- i llibres -amb la llibreria Vitel·la-, i la presentació del conte infantil ‘La Tureta i una llum invisible’
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -