14.6 C
Pals
Dissabte, 23 octubre 2021
- Publicitat -

Gairebé 900 persones visiten el Punt Lila de la Festa Major de Palafrugell

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Un total de 880 persones van passar pel Punt Lila instal•lat a la zona de les barraques durant la Festa Major de Palafrugell. Organitzat per segon any consecutiu per l’Espai Dona de l’àrea de Benestar Social en coordinació amb l’àrea de Joventut, Policia Local i Creu Roja, enguany el Punt Lila es va situar dins del recinte de barraques, prop de l’entrada de l’Avinguda Espanya, i es va ampliar l’horari i el personal d’atenció durant les quatre nits de la Festa a la nit.

Del total de persones que van demanar informació o van participar a les activitats organitzades en aquest espai, un 67% van ser noies. Pel que fa a la distribució per edats, el 53% eren menors de 18 anys i el 40% d’entre 19 i 29 anys.

El Punt Lila és un punt d’informació, assessorament, atenció, sensibilització i acompanyament. Les persones que s’hi van apropar podien aconseguir una polsera o una xapa amb els lemes “A Palafrugell no és no” i “A Palafrugell només sí és sí” i participar en diferents jocs que permetien poder parlar, visibilitzar i compartir les diferents formes de violència masclista i sexista, concretament les violències sexuals. També podien deixar un #hashtag amb un missatge, una situació de #metoo a l’iceberg de la violència masclista o bé encertar si unes frases eren veritat o fals.

A més a més, el Punt Lila de Palafrugell és un espai de seguretat i que serveix per visualitzar diferents tipus de violències masclistes i sexistes que es donen en el context d’oci nocturn.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -