19.7 C
Pals
Dimarts, 28 setembre 2021
- Publicitat -

Pròxima escala de La Fura dels Baus a la Bisbal

Manes, un dels seus grans èxits es podrà veure el proper 30 de març en el Pavelló Firal del municipio

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Manes és la primera de les produccions de l’etapa inicial de la Fura dels Baus que torna a representar-se ara que la companyia està en ple procés de recreació dels seus quasi 40 anys d’existència. Es podrà veure en una única sessió el proper dissabte 30 de març a 2/4 de 10 de la nit al Pavelló Firal de la Bisbal, i ja es poden adquirir entrades a través d’aquest enllaç

Expressada amb el més típic llenguatge “furero” la dramatúrgia de Manes és un continu Zapping de d’emocions i sensacions. L’argument es limita al «aquí i ara» un conjunt de d’escenes contraposades en les que diferents móns comparteixen espai i temps. Un retorn a l’instint, a l‘ésser humà, a l’animal, a la persona. L’essència més fonamental de l’home, connectant així l’espectador amb la seva naturalesa més bàsica, amb allò que el sosté.

Manes es un espectacle públic de fets privats que ensenya les actituds humanes que habitualment romanen amagades darrera el teló de la casa, la família, el grup… No desenvolupa una línia argumental clàssica i és un esclat de mímica i treball físic. Quelcom insòlit, però al mateix temps necessari en els temps que corren, en què la gent tendeix a sortir del teatre tan apàtica com hi havia entrat. Teatre per a centrifugar els cervells i remoure els budells, generar vivències i sensacions.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Torroella de Montgrí impulsa un projecte per controlar la inundabilitat de la zona del Baix Ter

Un grup d’experts de la Universitat de Girona s’ha encarregat d’executar el pla. L’alcalde, Jordi Colomí, creu que és una obligació planificar de cara al futur davant l’agreujament de les inundacions pel canvi climàtic.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -