16.8 C
Pals
Diumenge, 1 agost 2021
- Publicitat -

Un concert solidari d’havaneres tanca la campanya #PelsValents a Palafrugell

Al concert #PelsValents hi haurà els grups Arjau, Els Cremats, L’Empordanet i Neus Mar.

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Aquest cap de setmana, la Policia Local de Palafrugell clurà la campanya #PelsValents (Pels Valents a Palafrugell) i entregarà els premis als millors dibuixos que s’han presentat al 28è Concurs de Dibuix Escolar. S’hi han presentat més d’un miler d’alumnes d’educació Inantil i Primària dels sis col·legis del municipi. Els premis es donaran dissabte 16 de maig a les 10:30 del matí a l’espai de la Bòbila.

Més tard, a les 11:30, es faran uns tallers i diverses activitats amb la participació de Bombers, Policia Local, Mossos d’Esquadra i altres cossos d’emergència, així com una demostració i exhibició de gossos. Totes aquestes activitats s’emmarquen dins la campanya solidària coneguda com #pelsvalents.

També dissabte, a les 7 de la tarda, el Teatre Municipal de Palafrugell acollirà un concert solidari d’havaneres, com a cloenda de la campanya #PelsValents. Tota la recaptació econòmica es destinarà al Pedratric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Al concert hi haurà els grups Arjau, Els Cremats, L’Empordanet i Neus Mar. El preu de les entrades és de 7 euros i es poden adquirir a la taquilla del TMP i a www.ticketea.com. S’ha posat a disposició una fila zero a partir de 7 euros.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -