20.6 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

El PSC i Junts a Castell-Platja d’Aro signen el pacte de govern amb la voluntat de treballar en un projecte “conjunt i cohesionat”

Les dues formacions aposten per la creació d'un Consell de Govern, que neix amb la voluntat d'assolir acords i voluntats conjuntes a l'hora de treballar els diversos temes que sorgeixin del consistori

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Maurici Jiménez, candidat del Partit Socialista de Catalunya, i Imma Gelabert, candidata de Junts per Castell-Platja d’Aro i s’Agaró han signat el pacte de govern per la legislatura 2023-2027. La candidatura del PSC va obtenir sis regidors en les eleccions del 28 M, i la d’Imma Gelabert, quatre. Amb aquesta suma, ambdues formacions assoleixen la majoria absoluta amb deu regidors.

Maurici Jiménez tornarà a repetir com a alcalde del municipi i Imma Gelabert serà nomenada 1a Tinent d’alcalde. Ambdós partits es repartiran les tinències d’alcaldia: Mònica Ríos, del PSC, serà 2a Tinent d’alcalde; Lluís Puig, de Junts, serà 3er Tinent d’alcalde; Josep Amat, del PSC, serà 4t Tinent d’alcalde; i, finalment, Pilar Rojas, de Junts, serà 5a Tinent d’alcalde.

A més, el pacte ha especificat el repartiment de les regidories, repartint-ho de manera equilibrada entre les dues formacions. El PSC treballarà en les regidories de Seguretat Ciutadana, Serveis Interns i Comunicació; Acció Comunitària, Habitatge i RRHH; Urbanisme i Obres; Cultura, Tradicions i Educació; Esports i Salut; i Serveis, Medi ambient i Benestar Animal. Els quatre regidors de Junts treballaran en les àrees de turisme, Promoció Econòmica, Empresa i Ocupació; Hisenda i Patrimoni; Activitats Econòmiques, Via Pública i Infància; i Joventut, Noves Tecnologies, Administració Digital i Mobilitat.

Maurici Jiménez destaca que a part de treballar en les diverses regidories es crea un Consell de Govern, que neix amb la voluntat d’assolir acords i voluntats conjuntes a l’hora de treballar els diversos temes que sorgeixin del consistori.

Millorar la vida dels veïns i rebre el turisme

La voluntat d’ambdues formacions és treballar per “millorar la vida dels veïns, la projecció econòmica del municipi, i, alhora, esdevenir una població amb millor atractiu turístic, amb millors infraestructures, serveis i equipaments”. Maurici Jiménez explica que volien crear un govern estable pel municipi, per això, han apostat per treballar amb la segona força sortida de les eleccions municipals.

Imma Gelabert coincideix amb el candidat del PSC quan parla de la voluntat d’assolir el pacte amb la formació de Maurici Jiménez. Reconeix, però que han hagut de confrontar programes i assolir un acord per treballar de manera conjunta.

Després de contrastar els diversos punts del programa de totes dues formacions i veient la possibilitat de conformar un pacte i crear un equip de treball “cohesionat”, el PSC i Junts van decidir signar l’acord per formar govern a Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró.

Signatura del pacte entre el PSC i Junts a Castell d'Aro, Platja d'Aro i s'Agaró
Signatura del pacte entre el PSC i Junts a Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Malestar a Calonge pel sistema de recollida de residus

L’any 2019, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni va començar a implantar un nou sistema de recollida de residus,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -