11.8 C
Pals
Dijous, 4 març 2021

Publicat el primer llibre electrònic de rutes culturals i activitats de benestar a la Costa Brava

El més llegit

#FactCheckCapital: No, la família de porcs senglars no passeja per Platja d’Aro, és Israel

Un vídeo que ha circulat per les xarxes mostra un grup de porcs senglars, els usuaris diuen que és a Platja d'Aro, però Ràdio Capital ha verificat el vídeo i està gravat en un altre indret

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà.

VÍDEO: Així circulava el Tren Petit per Palamós i el Baix Empordà, en el 65è aniversari del seu darrer viatge

Aquest final del mes de febrer ha fet 65 anys que el Tren Petit, que unia Palamós amb Girona,...

Detingut a Ullà per atracar a punta de ganivet en una benzinera de la Pera

El lladre es va apropar a la treballadora, la va agafar pel clatell i va esgrimir un ganivet de grans dimensions
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona presenta un nou llibre electrònic gratuït, centrat a donar a conèixer activitats i experiències de benestar i cultura a la Costa Brava i al Pirineu de Girona. Va dirigit a usuaris i visitants interessats a gaudir de vacances i activitats relacionades amb la cultura i la recerca del benestar. Ha estat escrit per la fotoperiodista Kris Ubach i editat pel Patronat.

El llibre Un viaje sensorial: Rutas culturales y del bienestar por la Costa Brava consta de 55 pàgines i està dividit en cinc capítols dedicats a diverses rutes temàtiques: la ruta de les herbes mediterrànies, de Blanes a l’Escala; la ruta de l’aigua, de Caldes de Malavella a Girona; la ruta de la consciència, de Caldes de Malavella a Roses, i la ruta dels sabors, de Girona a Castelló d’Empúries.

Cada capítol conté diverses fotografies de gran qualitat dels diferents equipaments i experiències, una guia pràctica que resumeix visualment els continguts principals de cada secció i una fitxa tècnica de cadascuna de les empreses. En funció del contingut, també es publiquen cites, receptes i suggeriments de cadascuna de les rutes.

Aquest nou projecte editorial neix de la col·laboració de dos clubs de màrqueting de producte del Patronat de Turisme, el Club de Cultura i Identitat i el Club de Salut i Benestar. D’una banda, la publicació buscar revaloritzar les experiències i els productes locals i les persones que hi ha darrere de cada equipament i experiència. D’altra banda, la publicació contribueix a posicionar la destinació en l’àmbit del turisme de salut i benestar i el turisme cultural.

Aquesta publicació gratuïta s’afegeix a la col·lecció de les quinze que es troben a la biblioteca digital del Patronat de Turisme, la qual conté guies i llibres de diversa temàtica en diferents idiomes. Com ara sobre ciclisme, senderisme, activitats d’hivern al Pirineu de Girona, tradicions i festivitats locals, enoturisme a l’Empordà, receptes de cuina tradicionals i el llegat medieval de les poblacions gironines, entre d’altres.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Begur obre dues subvencions per modernitzar botigues i terrasses

Les sol·licituds s’hauran de formalitzar al Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Begur del 8 al 26 de març

Altres notícies