20.2 C
Pals
Dilluns, 18 octubre 2021
- Publicitat -

Publicat el primer llibre electrònic de rutes culturals i activitats de benestar a la Costa Brava

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona presenta un nou llibre electrònic gratuït, centrat a donar a conèixer activitats i experiències de benestar i cultura a la Costa Brava i al Pirineu de Girona. Va dirigit a usuaris i visitants interessats a gaudir de vacances i activitats relacionades amb la cultura i la recerca del benestar. Ha estat escrit per la fotoperiodista Kris Ubach i editat pel Patronat.

El llibre Un viaje sensorial: Rutas culturales y del bienestar por la Costa Brava consta de 55 pàgines i està dividit en cinc capítols dedicats a diverses rutes temàtiques: la ruta de les herbes mediterrànies, de Blanes a l’Escala; la ruta de l’aigua, de Caldes de Malavella a Girona; la ruta de la consciència, de Caldes de Malavella a Roses, i la ruta dels sabors, de Girona a Castelló d’Empúries.

Cada capítol conté diverses fotografies de gran qualitat dels diferents equipaments i experiències, una guia pràctica que resumeix visualment els continguts principals de cada secció i una fitxa tècnica de cadascuna de les empreses. En funció del contingut, també es publiquen cites, receptes i suggeriments de cadascuna de les rutes.

Aquest nou projecte editorial neix de la col·laboració de dos clubs de màrqueting de producte del Patronat de Turisme, el Club de Cultura i Identitat i el Club de Salut i Benestar. D’una banda, la publicació buscar revaloritzar les experiències i els productes locals i les persones que hi ha darrere de cada equipament i experiència. D’altra banda, la publicació contribueix a posicionar la destinació en l’àmbit del turisme de salut i benestar i el turisme cultural.

Aquesta publicació gratuïta s’afegeix a la col·lecció de les quinze que es troben a la biblioteca digital del Patronat de Turisme, la qual conté guies i llibres de diversa temàtica en diferents idiomes. Com ara sobre ciclisme, senderisme, activitats d’hivern al Pirineu de Girona, tradicions i festivitats locals, enoturisme a l’Empordà, receptes de cuina tradicionals i el llegat medieval de les poblacions gironines, entre d’altres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Retards de fins a cinc mesos per reparar vehicles als tallers de l’Empordà

El gremi alerta d'una caiguda de la facturació i asseguren que en motos i bicicletes el problema "encara és més greu"
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -