L'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell. Font: Construcciones Leinad

Amb l’objectiu d’implusar el coneixement de francès entre la població adulta de Palafrugell s’ha ampliat l’oferta formativa de francès al municipi. Per incentivar l’aprenentatge d’aquest idioma, l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell ha llançat aquesta setmana una campanya de sensibilització a la població, sota l’eslògan “Digues OUI al francès”.

Pel que fa a l’ampliació de l’oferta formativa, l’IPEP ofereix un segon curs de francès per atenció al públic per comerciants i treballadors del mercat; i s’amplien els cursos al Centre Municipal d’Educació, oferint classes també al matí. A més a més, cinc acadèmies del municipi s’han adherit a la campanya oferint un curs de francès inicial per adults, a un preu comú reduït de 45€ al mes per 2 hores setmanals.

L’ampliació de l’oferta formativa de francès i la campanya “Digues OUI al francès” formen part del pla que du a terme l’Ajuntament de Palafrugell per realitzar projectes singulars de desenvolupament econòmic. Aquests programes van destinats a ampliar les competències i crear noves oportunitats laborals en tots els sectors econòmics del municipi.