23.6 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

Organitzen una neteja pel camí de ronda i el fons marí a Sant Pol

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ja sigui amb caiac, caminant o nedant, el proper 15 de setembre, s’ha organitzat una neteja del fons marí. També hi haurà una neteja del camí de ronda de la mateixa Platja de Sant Pol.

La neteja serà a la tarda, entre les 17:30 i les 19:30 i es preveu netejar el trosset de mar, com asseguren dins de la campanya. L’objectiu és recollir tots aquells plàstics que han acabat al mar, o al camí de ronda, durant l’estiu.

Platja de Sant Pol a Sant Feliu | Imatge d'arxiu
Platja de Sant Pol a Sant Feliu | Imatge d’arxiu

Esperen una gran participació perquè asseguren és una “gran oportunitat de tancar l’estiu”. L’activitat ha estat gestionada per l’organització sense ànim de lucre Flower Soup conjuntament amb l’Escola de Vela i Kayak Sant Pol. De fet, aquests últims seran els que cediran les canòes per poder desplaçar-se per l’aigua per netejar el mar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Les noves mesures energètiques preocupen els comerciants del Baix Empordà

Les noves mesures d'estalvi energètic, que marquen la temperatura mínima per l'aire condicionat als 27 graus i obliguen a apagar els llums dels aparadors a partir de les deu de la nit, han entrat en vigor aquest dimecres 10 d'agost. Unes mesures que els comerços del Baix Empordà entomen amb certa hesitació i escepticisime
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -