13.7 C
Pals
Dissabte, 2 març 2024
- Publicitat -

El PSC a la defensa del regidor palafrugellenc, Quim Vencells

Asseguren que difondre un rumor no és motiu de dimissió i que els comentaris no són xenòfobs

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
El PSC a la defensa del regidor palafrugellenc, Quim Vencells
Loading
/

El grup socialista de Palafrugell ha sortit en defensa del seu regidor, Quim Vencells. El suport arriba després que Esquerra Republicana hagi demanat la dimissió del socialista per mentir. El regidor ha rebut el suport del portaveu i exalcalde de Palafrugell, Juli Fernández. El grup de l’oposició, s’ha posicionat clarament en contra la gestió del govern municipal.

Juli Fernández ha explicat a Ràdio Capital que donen suport al regidor Quim Vencells i que els comentaris “no són xenòfobs”. Un adjectiu que ERC i el regidor de Serveis, Jaume Palahí, han classificat del rumor publicat a la xarxa social de Vencells.

Fernández també ha comentat que aquesta polèmica serveix per posar una “cortina de fum” a la “mancança de gestió” que té actualment el govern. Actualment, hi ha el problema de les escombraries, sense anar més lluny.

Captura de pantalla del comentari de Josep Piferrer i Quim Vencells
Captura de pantalla del comentari de Josep Piferrer i Quim Vencells

L’exalcalde de Palafrugell també ha explicat que la justificació de les taxes baixes de l’escorxador, no és veritat. De fet, assegura que és un dels indrets amb impostos més elevats per recuperar l’inversió feta. Declaracions de l’antic batlle a aquesta emissora.

Pel Partit Socialista a Palafrugell, l’escorxador ajudava a tenir un producte de proximitat i un servei de qualitat. Ara però, amb el tancament ja no es podrà oferir aquests serveis. Igualment, Juli Fernández assegura a Ràdio Capital que el comentari a la xarxa social de Vencells no és motiu de dimissió, com demana Esquerra Republicana. De fet, ha confessat que si al govern li interessa saber d’on prové el rumor publicat, ho poden fer fàcilment obrint una investigació.

Captura de pantalla del comentari, ja esborrat, de Quim Vencells al seu Facebook

Aquest cap de setmana ha començat una picabaralla entre regidors del municipi a les xarxes socials. El motiu anava relacionat amb el tancament de l’escorxador de Palafrugell i diverses mentides. Quim Vencells va publicat que les instal·lacions quedaven tancades però que només s’obririen per la matança islàmica del xai.

Una informació que, des d’Esquerra Republicana, han manifestat que és falsa i ratlla la xenofòbia. Concretament ha estat Jaume Palahí, regidor de Serveis del municipi, a Ràdio Capital.

Palahí també ha assegurat que Vencells, com a negociant de bestiar, es beneficiava de les taxes baixes de l’escorxador de Palafrugell. Una informació, que el regidor socialista també ha desmentit mitjançant les xarxes socials. Segons ha informat aquest dimarts a Ràdio Capital, Vencells està parlant amb els advocats per posar una denúncia.

Demanen la dimissió del regidor de Palafrugell, Quim Vencells (PSC)

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Bisbal plora la mort de Maria Dolors Figueras i Bruguera

Tot l’equip de Ràdio Capital ens sumem a les mostres de condol i enviem tot el suport a la periodista i col·laboradora del mitjà, Anna Salvadó, filla de la Dolors.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -