11.6 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

L’escorxador de Palafrugell tanca definitivament

El govern municipal no ha trobat cap gestor privat que se’n vulgui fer càrrec

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
L'escorxador de Palafrugell tanca definitivament
Loading
/

L’escorxador de Palafrugell tancarà definitivament. El govern municipal no ha trobat cap gestor privat que se’n vulgui fer càrrec i per això, finalment, ha decidit acabar amb l’activitat. L’Ajuntament havia tret a concurs dues vegades la gestió de l’escorxador. Però els dos concursos han quedat deserts. Això tot i que en el segon cas, el consistori va comprometre’s a fer-hi una inversió de 140.000€ per resoldre les mancances de l’equipament i donar garanties medi ambientals. L’equip de govern ha intensificat les gestions per convèncer algun operador privat que assumís la gestió de l’escorxador. Però ningú ha fet el pas. Ho explica l’alcalde, Josep Piferrer.

L’escorxador de Palafrugell acumula pèrdues des de l’any 2007 que ja sumen uns 230.000€. L’escorxador també arrossegava mancances estructurals, fins al punt que incomplia la normativa sanitària perquè es llençaven les aigües brutes al clavegueram. Això s’havia resolt darrerament amb un camió cisterna que les portava a la depuradora. El govern de Palafrugell havia assumit invertir-hi per resoldre els dèficits ambientals, però finalment la càrrega econòmica de les pèrdues portarà al tancament definitiu. El consistori oferirà als dos treballadors municipals de l’escorxador la possibilitat de recol·locar-se en altres places de la mateixa categoria.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La 31a edició de la campanya gastronòmica de Pals i la Cuina de l’Arròs es reivindica davant la sequera

La campanya s'estendrà del 18 d'abril al 2 de juny, amb la participació d'11 restaurants del municipi que oferiran l'oportunitat de gaudir de diferents plats relacionats amb la cuina de l'Arròs de Pals. 
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -