25.3 C
Pals
Dissabte, 2 juliol 2022
- Publicitat -

Les dades de la covid-19 segueixen millorant al Baix Empordà

El risc de rebrot a la comarca és de 59 i la taxa de reproducció és de 0,78. A més, hi ha un 2,71% de positivitat en les proves PCR i TA

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Actualment, les dades dels indicadors de la covid-19 indiquen que la situació va millorant. En àmbit català, el risc de rebrot és només de 88 punts, mentre que la taxa de reproducció és de 0,93 (superior a 1=la pandèmia creix). També van a la baixa els casos confirmats de covid: en l’última setmana se n’han detectat 3.404 a tot Catalunya. Pel que fa al Baix Empordà, les dades actuals són encara més baixes.

El risc de rebrot a la comarca és de 59, una xifra que s’acosta a les que hi havia l’estiu passat i que significa que és un risc mitjà-baix. Pel que fa a la taxa de reproducció, aquesta també baixa, i és de 0,78. Cal recordar que aquesta és una de les dades més importants i que, en aquest cas, indica que la pandèmia estar controlada (ara mateix) al Baix Empordà. Durant l’última setmana s’han detectat 37 positius a la comarca. El percentatge de proves PCR i TA positives segueix una tendència a la baixa i és de 2,71% (bona senyal tenint en compte que la OMS indica que ha de ser inferior al 5%).

dadescovidcat baix emporda risc de rebrot
Mapa del risc de rebrot per comarques a Catalunya (actualitzat 13/6/2021). De dadescovid.cat

Finalment, hi ha 11 persones ingressades actualment per covid-19 al Baix Empordà. Segons la pàgina web Dadescovid.cat, a tot Catalunya n’hi ha 515, i 181 més ingressades a la UCI.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Un acord d’última hora permetrà que se celebri el Barcelona Beach Festival

Aquest dissabte s’ha celebrat una reunió entre Bombers i l’Ajuntament de Sant Adrià que ha permès que el Barcelona Beach Festival es pugui celebrar sense cap problema aquesta mateixa tarda. L’Ajuntament demanava a Bombers que emetés l’informe favorable de prevenció de riscos per poder atorgar la llicència. Finalment ambdues parts han aprovat la celebració del
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -