15.1 C
Pals
Dimecres, 12 juny 2024
- Publicitat -

Ràdio Capital aborda el debat electoral amb els candidats a les eleccions del 12 M per Girona aquest dimecres a les 21 h

El debat electoral en clau de Baix Empordà es podrà seguir en format audiovisual  a través de radiocapital.cat, Youtube, Facebook, Twitter i Twitch

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dimecres 8 de maig  a les 21 h arriba el debat electoral a Ràdio Capital amb els candidats a les eleccions del 12 M per Girona. Al debat hi participaran el número 2 de la candidatura del Partit Popular, Daniel Ruiz (PP); el número 3 de la candidatura de Comuns Sumar per Girona, Jordi Lloveras (Comuns Sumar); també de la segona candidata de la Candidatura d’Unitat Popular – Defensem la Terra, Montserrat Vinyets (CUP); la candidata número 5 de Junts+Carles Puigdemont per Catalunya, Maite Selva (Junts + Carles Puigdemont per Catalunya); la candidata 3 d’Esquerra Republicana per Girona, Anna Torrentà (ERC); i la candidata 3 del Partit Socialista de Catalunya per Girona, Mònica Rios. 

Els candidats abordaran grans temes que afecten avui dia el país com la sequera que fa dos anys i mig que s’allarga, la gestió dels residus després del tancament de Solius i el buidatge de Vacamorta, la mobilitat i la falta de transport públic al Baix Empordà o la problemàtica de l’habitatge en una comarca on hi ha una gran mancança. Però, a més, es treballaran problemàtiques delicades pel territori com la falta de projectes per la zona de Ràdio Liberty o la instal·lació del Macroparc Eòlic a la zona del golf de Roses. 

La falta de consens per aprovar els darrers pressupostos van desencadenar la convocatòria d’aquestes eleccions. Per això, una de les grans confrontacions en aquest debat per part de formacions d’Esquerra ha estat la manca d’acord per aprovar aquests pressupostos. D’altra banda, les diverses formacions posaran en dubte la gestió que ha fet Esquerra davant d’alguns dels grans temes que es treballaran al llarg del debat.  

El debat electoral en clau de Baix Empordà es podrà seguir en format audiovisual  a través de radiocapital.cat, Youtube, Facebook, Twitter i Twitch. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El conseller d’Acció Climàtica, David Mascort, visita la nova deixalleria de Palamós

La reforma integral de la deixalleria de Palamós era necessària perquè feia més de 20 anys que s'havia creat l'equipament i aquest havia quedat obsolet en alguns aspectes vinculats al tractament i reciclatge dels residus.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -