19.8 C
Pals
Diumenge, 19 maig 2024
- Publicitat -

Torna el sol amb ascens de la temperatura màxima

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ahir vam tenir ruixats que al terç nord del Baix Empordà van anar acompanyats de tempesta i van acumular en poca estona 9 mm a Torroella de Montgrí, més de 10 mm a Verges i fins a 11,5 mm a la Tallada d’Empordà.

Avui no es repetiran els ruixat, aquest matí amb alguns intervals de núvols que es trencaran durant les primeres hores del matí, deixant un cel més assolellat la resta de jornada. Temperatura entre els 9 ºC de mínima i fins als 25 ºC de màxima a l’interior del Baix Empordà, amb un ambient diürn  més càlid gràcies al sol.

Un altre dels protagonistes d’avui també serà el vent de component nord de força moderada. La tramuntana bufarà amb cops d’entre 50 i 60 km/h entre migdia i tarda. El vent afluixarà a la nit.

Demà i dies vinents predomini del temps assolellat, no s’espera pluja i la temperatura diürna serà més elevada.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Lluís Puig: “Abans de l’estiu del 2026 Palamós tindrà un passeig del Mar modern i actualitzat”

Aquest proper dijous 23 de maig, l'Ajuntament de Palamós explicarà tots els detalls del nou projecte del Passeig del Mar. Ho farà en unes jornades informatives obertes a tota la ciutadania a la sala municipal polivalent de les galeries Carme. Al Supermatí de Ràdio Capital hem parlat amb l'alcalde del municipi, Lluís Puig, per conèixer-ne ja alguns detalls
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -