21.1 C
Pals
Dissabte, 22 juny 2024
- Publicitat -

Ràdio Capital estrena temporada

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Em dic Miquel Curanta i sóc de Pals. Gestor cultural i de mitjans, he treballat a diverses emissores de Ràdio (Ràdio Begur, Ràdio Costa Brava, 40 Principals, M80 ràdio, Cadena SER, Flaix, Flaixbac, Ona Catalana, Catalunya ràdio). He estat director de l'Institut Català de les Empreses Culturals (2018 - 2022) i del Club TRESC (2008 - 2018). També he fundat una productora de televisió (Creativa Audiovisual) i el 2001 vaig fundar Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El proper dilluns 12 de setembre, Ràdio Capital de l’Empordà comença una nova temporada. En l’any del seu quinzè aniversari, l’emissora consolida la seva oferta radiofònica i busca convertir-se en una referència informativa al Baix Empordà. Amb aquesta premissa, Ràdio Capital de l’Empordà redefineix el seu programa despertador diari, Supermatí, per fer-lo girar al voltant de l’actualitat de la comarca.

Conduït per en Miquel Curanta, el Supermatí comptarà amb un primer tram informatiu, on l’actualitat més pròxima hi tindrà un paper protagonista. Però el Supermatí també comptarà amb una entrevista d’actualitat, diària. I per completar l’oferta informativa, el programa incorporarà cada dia l’opinió de diferents analistes del Baix Empordà, que abordaran l’actualitat des de la seva òptica personal.

Al grup d’opinadors s’hi han sumat l’escriptor Adrià Pujol, el cantautor Sanjosex, els periodistes Dani Chicano, Marçal Lladó, Paulí Martí i Toni Sellas (responsable editorial de l’emissora) o la Cap del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, Carme Fenoll.

En la segona franja del programa, la música guanyarà protagonisme i es mantindran els diferents espais temàtics, relacionats amb el cinema, la tecnologia i d’altres.

Un web més informatiu… i cultural

El web de Ràdio Capital, també experimentarà canvis, ja que l’espai prioritzarà els continguts informatius de la comarca. D’aquesta manera, www.radiocapital.cat es converteix en un web de visita obligada per totes aquelles persones que vulguin estar al dia de l’actualitat del Baix Empordà. A més de les notícies pròpies, al web s’hi podran trobar enllaços a les notícies publicades en altres mitjans. Tot plegat ordenat per temes i classificat poble per poble.

Però al web de Ràdio Capital també s’hi pot trobar molta música. I és que a la recentment afegida Ràdio Indiana (una emissora de ràdio 100% on-line, que emet 24 hores de música llatina), també s’hi pot trobar el canal Empordà Premium Ràdio: un esqueix del programa Selecció Premium on s’hi pot escoltar música alternativa i menys comercial. Al web també s’hi poden trobar els vídeo clips de les cançons més noves de l’emissora i ben aviat s’hi incorporarà un espai dedicat als artistes de la comarca.

15 anys de cultura, ràdio i territori

Coincidint amb l’inici de la nova temporada, Ràdio Capital començarà a emetre continguts relacionats amb els 15 anys de l’emissora. A les salutacions de personalitats rellevants de la societat Empordanesa, s’hi sumaran les veus d’artistes i de responsables d’altres emissores de la comarca que s’han volgut sumar a la festa

30 d’octubre: Programa especial de cara al públic

Amb el nom “Cultura, Territori, Ràdio”, Ràdio Capital emetrà un programa de 4 hores, des del Teatre Municipal de Palafrugell. Per l’espai passaran personalitats destacades que han contribuït de manera notable al progrés de la comarca des de la política, l’economia, la cultura o les entitats socials. Al programa, que també comptarà amb actuacions musicals i teatrals, es podrà accedir mitjançant invitacions gratuïtes i es podrà seguir a través de facebook live.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -