10.3 C
Pals
Diumenge, 5 febrer 2023
- Publicitat -

Ràdio Capital repassarà els temes més comentats a la setmana en el nou programa “Tothom Ho Comenta”

Ràdio Capital estrena un nou programa en directe

Ràdio Capital
Ràdio Capitalhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dijous a les 11 de la nit Ràdio Capital estrena una de les apostes d’aquesta vintena temporada, el show nocturn “Tothom Ho Comenta” presentat per en Marc Clapés i el tiktoker GerryQuerryBerry, que ja van fer duet durant l’estiu al programa “La Xalana”, emès conjuntament amb Ràdio Bisbal.

El nou programa s’emetrà en directe i en ell es tractaran les qüestions més comentades durant la setmana, des de l’actualitat general, cultural, televisiva, així com el més popular a les xarxes.

Per la primera edició es comptarà amb el director del nou format digital de TV3 “Mood Z” Marc Gabernet, que ens explicarà aquesta nova aposta de Televisió de Catalunya.

Cada setmana també destacarem alguna notícia en concret per donar pas a la participació de la nostra audiència a través del telèfon directe o de les notes de veu al Whatsapp (640740287), on tothom qui vulgui podrà dir-hi la seva. En aquest primer programa parlarem de la reobertura de les discoteques i per això demanarem a la gent que ens expliqui curiositats que hagin viscut de festa.

El programa és una producció de PrimeraFila.cat en col·laboració amb Ràdio Capital de l’Empordà i es podrà escoltar posteriorment a través de Spotify així com a les webs de Primera Fila i Ràdio Capital.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Francesc Cambó

Benvolguts oients de Ràdio Capital. Com que com tanta altra gent  de la meva edat jo també em trobo...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -