6.5 C
Pals
Dimecres, 30 novembre 2022
- Publicitat -

Recomanen no beure ni cuinar amb aigua de l’aixeta a Bellcaire d’Empordà

L'aigua dels pous de Bellcaire d'Empordà s'ha vist afectada per les fortes pluges d'aquests últims dies i això ha provocat un augment de la terbolesa de l'aigua

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Bellcaire ha emès un ban per part de l’alcaldia anunciant que no es pot “garantir l’aptitud de l’aigua de l’abastament” al municipi segons ha explicat l’empresa de subministrament d’aigua SOREA.

A causa de “les fortes pluges registrades els últims dies, s’ha produït un augment de terbolesa de l’aigua dels pous de Bellcaire d’Empordà que ha afectat la qualitat de l’aigua del municipi”. Per aquest motiu recomanen “no utilitzar l’aigua per beure o cuinar”.

Això sí, des de l’Ajuntament de Bellcaire ja han anunciat que es pot fer servir l’aigua per a dutxar-se, rentar roba i estris de cuina. I que des de ‘empresa ja s’està treballant per resoldre l’incidència el “més aviat possible”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Arriba ‘La Festa’ de La Pegatina amb The Tyets, Jazzwoman i Santa Salut

“La Festa”, ja ho diu el mateix títol, és una celebració entre amics. S’ajunten quatre artistes (La Pegatina amb Santa Salut, The Tyets i Jazzwoman) per cantar al ritme d’aquesta merenga accelerada que barreja rap i melodies cantables en català. Es tracta d’un divertiment que es complementarà amb un videoclip fet a partir de resultats
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -