19.3 C
Pals
Dijous, 23 setembre 2021
- Publicitat -

Reconeixen Torroella de Montgrí per la gestió de les platges

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Distingeixen l’Ajuntament de Torroella de Montgrí pels 10 anys del sistema voluntari de gestió ambiental europeu, l’EMAS, a la platja Gran de l’Estartit. El reconeixement li han concedit el Club EMAS Catalunya i el Departament de Territori i Sostenibilitat.

Des de fa 8 anys organitzen uns premis amb l’objectiu de premiar l’esforç realitzat per organitzacions, empreses i institucions en la implantació d’aquest sistema de gestió. També volen ser un estímul per a la millora del sistema, una oportunitat per a la innovació, tant en la gestió com en la comunicació, i per veure reconegudes les accions dutes en terme en el marc de la gestió ambiental de les organitzacions EMAS. L’any 2006 l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va fer una aposta cap a la qualitat i el respecte al medi ambient en la gestió de la platja. Per aquest motiu es va dissenyar un sistema de qualitat i medi ambient seguint les línies de les normatives ISO 9001, ISO 14001 i EMAS. Aquest sistema ha anat creixent amb els anys i s’han incorporat altres normatives seguint el disseny base inicial. L’EMAS és una eina voluntària de gestió ambiental per a empreses i altres organitzacions que els permet avaluar, millorar i donar a conèixer el seu comportament ambiental. Aquest comportament és auditat de forma externa i el registre l’emet, en nom de la Unió Europea, la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic del Departament de Territori i Sostenibilitat, organisme competent a Catalunya.

- Publicitat -
Article anteriorEl temps 23-11-2016
Article següentLa portada – 23-11-2016
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós crea una taula interreligiosa

La seva finalitat és aconseguir crear un espai de trobada entre les diferents comunitats religioses de Palamós perquè puguin intercanviar dubtes, problemes i coneixements d’interès
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -