25.1 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

Recuperar l’art de badar

Ja ha arribat la calor i tothom té les vacances al cap. Aquells dies que podem dedicar a desconnectar i relaxar-nos ja fa temps que s’han convertit en una tasca més. Planifiquem activitats per el dia i la nit, i el despertador, l’agenda i el mòbil ens continuen dominant la vida.

Fer vacances quan érem petits era no tenir horaris, dormir fins que el cor ens digués prou i menjar quan teníem gana. I, sí, també estones de no fer res. Temps per badar, observar el nostre entorn sense buscar res en concret, entretenint-nos amb les coses que trobem.

Badar també pot ser una forma d’endinsar-nos en el món natural. Si no trobeu lloc en una d’aquestes excursions per abraçar arbres, no passeu ànsia, si voleu connectar amb la natura, només cal que sortiu amb el clar objectiu de no anar enlloc i amb la ferma voluntat, simplement, de deixar-vos endur per l’espectacle natural, encantar-vos davant del que us ofereix l’albada o el capvespre: gaudir de l’agradable ombra d’un arbre, posar els peus en un riu o una cala un xafogós dia d’estiu, restar asseguts en una roca sense fer res i simplement deixar que la bellesa del paisatge us purifiqui la ment del trasbals de la vida moderna.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios