9.3 C
Pals
Dimarts, 31 gener 2023
- Publicitat -

Reoberta l’oficina de la seguretat social de La Bisbal d’Empordà.

La sucursal havia tancat el 10 de febrer amb motiu de la baixa dels tres treballadors. Ha tornat a obrir el dilluns passat tot i que, de moment, només s’atendran les persones amb cita prèvia.

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’oficina de la seguretat social de la Bisbal, que havia estat tancada el 10 de febrer per la baixa dels tres treballadors, va tornar a obrir el dilluns 24 del mes passat. Segons informa el Diari de Girona, una de les empleades s’hi ha reincorporat i s’hi ha afegit de reforç un treballador d’una altra oficina. Ara bé, de moment només s’atendran les persones amb cita prèvia.

Recordem que fins fa uns dies, a la persiana abaixada de l’oficina només s’hi indicava que estava tancada per malaltia i no s’informava de la data de reobertura ni de les altres sucursals on es podia fer les gestions que habitualment tracten. Des del Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions ja havien informat llavors que a aquesta seu hi faltava personal i calia reforçar-lo.

De fet, ja a l’abril passat, el sindicat Central Sindical Independent de Funcionaris (CSIF) havia denunciat una situació semblant a la mateixa seu i havien proposat que es reforcés la plantilla amb personal interí. Aquesta situació els va servir d’exemple per evidenciar els mals funcionaments de diverses oficines estatals a les comarques gironines.

Per exemple, l’oficina de Sant Feliu de Guíxols, on només va quedar un treballador després que un altre es doni de baixa i un altre en marxés. Fins fa uns dies, a un cartell penjat a la porta s’hi podia llegir que no hi havia més que un empleat per atendre les persones que ja tenien una cita prèvia. El bo del cas es que s’hi indicava que en cas de no tenir-ne, les persones es podien dirigir a altres oficines, entre les quals la de la Bisbal, que llavors estava tancada.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Policia Local de Palafrugell aixeca 12 actes per tinença de substàncies estupefaents en un cap de setmana

Al control policial hi va participar la Unitat de Drons i la Unitat Canina.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -