Reparteixen 2.500 mascaretes pels usuaris del transport públic de Torroella de Montgrí

A partir d'aquest dilluns s'ha de portar mascareta en el transport públic obligatòriament, per això, de les 2.500 mascaretes, la meitat s'han entregat al principal operador de transport a Torroella de Montgrí

Transport públic a Torroella de Montgrí
Transport públic a Torroella de Montgrí

A partir d’aquest dimarts, des de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i de l’EMD l’Estartit, es repartiran 2.500 mascaretes pels usuaris del transport públic. Des d’aquest dilluns, és obligatori l’ús d’aquesta mesura de protecció contra el coronavirus al Baix Empordà quan es desplaci amb transport públic.

Mentre que l’Ajuntament entregarà 1.250 mascaretes, la meitat, a la principal empresa de transport públic a Torroella de Montgrí, AMPSA; els usuaris en podran recollir fins a tres setmanals a les oficines del consistori. Mentre que els usuaris de l’EMD l’Estartit ho podran fer a partir d’aquest dijous a l’Estartit.

Amb la nova normativa ja en vigència es controlarà l’afluència per limitar l’ocupació a un màxim de la meitat dels seients disponibles i de dos viatgers per metre quadrat a la zona de peu al transport públic. A més a més, caldrà reforçar la higiene i desinfecció de mans abans d’accedir al transport públic i després de sortir-ne.