12.4 C
Pals
Dilluns, 1 març 2021

Toni Bachiller: “A la Costa Brava ens en sortirem amb molta més facilitat que a altres punts”

En una entrevista al Supermatí de Ràdio Capital, Bachiller ha assegurat que "els nostres empresaris una gran capacitat de resistència i adaptació"

El més llegit

La Policia de Palafrugell deté a les dues persones implicades en el robatori d’un taller

La Policia Local de Palafrugell va detenir a dues persones com a presumptes autors del delicte de robatori amb força als Tallers AUTOADA gràcies a les càmeres de seguretat.

ESPECTACULAR: Fotografien un grup de dofins a les illes Medes

Un grup de dofins ha sorprès les persones que navegaven aquest dijous entre les illes Medes i la costa del Montgrí, a l'Estartit

Troben una cria de dofí mort al cap de Begur

Una associació d'observació del fons marí ha trobat un dofí mort al cap de Begur

Hi ha un 10% menys de bars i restaurants que l’any passat per la pandèmia a les comarques de Girona

Des del sector creuen que es trigarà uns cinc anys a treballar al nivell del 2019
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Toni Bachiller, president de FECOTUR a Palamós està convençut que la Costa Brava reuneix les condicions per sortir-se de la crisi econòmica causada pel coronavirus amb molta més facilitat que altres zones. En una entrevista al Supermatí de Ràdio Capital, Bachiller ha assegurat que “els nostres empresaris una gran capacitat de resistència i adaptació”.

Bachiller és optimista perquè assegura que l’aturada econòmica “ens ha agafat en pretemporada, no ens ha agafat enmig de la temporada”. Afirma que l’empresariat local està molt acostumat a adaptar-se a ciscumstàncies canviants.

Bachiller prefereix no aventurar-se a avançar com anirà la temporada d’estiu pròpiament dita.

Bachiller creu que la pandèmia obligarà a trobar solucions a problemes que s’estava trobant el sistema econòmic empordanès els últims anys, però que no s’havien resolt per la gestió del dia a dia. “No teníem creixement. El mercat estava saturat pel que fa a la restauració, o fins i tot el límit que ens havia generat Booking pels hotels. Uns preus barats i una competència ferotge. Veníem d’un model esgotat”.

A més, preveu una gran ruptura en el model.

A més, creu que molts comerciants i restauradors no obriran fins que no es donin les condicions per rebre turistes.

Escolta l’entrevista sencera

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

La fiscalia recorre al Suprem el manteniment cautelar del tercer grau de Dolors Bassa

Recorre així al tribunal sentenciador la decisió del jutjat de vigilància penitenciària número 1, que va rebutjar la mesura cautelar que plantejava el ministeri públic mentre estudia el fons del seu recurs

Altres notícies