24.1 C
Pals
Dilluns, 26 octubre 2020

Des d’avui, restriccions per accedir amb vehicle al nucli antic de la Bisbal d’Empordà

La nova ordenança de circulació es va aprovar ahir al Ple de l'Ajuntament i només permet l'accés al nucli antic a vehicles amb autorització.

El més llegit

Palafrugell és el municipi amb més classes confinades del Baix Empordà

Palafrugell té 19 grup en quarantena, seguit per Sant Feliu de Guíxols (7), Torroella de Montgrí (5) i la Bisbal d'Empordà (3).

Batuda de senglars a diversos municipis del Baix Empordà

Segons l'alcalde de Castell Platja d'Aro, suposen un risc, ja que poden provocar accidents de trànsit i, a més, destrossen zones públiques i privades.

El Baix Empordà entre les comarques amb la taxa de PCR positives més alta de tot Catalunya

Dins de la comarca la situació és complicada a Palafrugell que se situa com el municipi amb la taxa de PCR més alta de tot Catalunya, amb un 22,98% de proves positives de COVID-19

Alerta dels sanitaris de la Bisbal d’Empordà per l’increment de casos de coronavirus

Alerten que el creixement és "exponencial i amb risc de col·lapsar els serveis sanitaris".
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà va aprovar ahir al Ple la nova ordenança de circulació que limita l’accés de vehicles al nucli antic de la població. Per a poder controlar-ho, hi ha instal·lada una càmera de videovigilànca i identificació automàtica de vehicles a l’entrada del Carrer Ample des de l’avinguda les Voltes. El sistema ha estat funcionant en període de proves des del mes de juny, però finalment s’activa avui amb l’objectiu de donar prioritat als vianants.

Això significa que només qui hagi demanat una autorització a l’Ajuntament pot accedir a aquesta zona, ja que se sancionarà l’accés irregular als següents carrers: el carrer Ample (on hi ha ubicada la càmera), la plaça Jacint Verdaguer, el carrer de les Mesures, el carrer Pella i Forgas, el carrer Sant Jaume, la plaça Major, el carrer del Raval, el carrer Valls d’en Colomer, el carrer de la Riera, el carrer Germans Sitjar, el carrer Canonja, la plaça de la Llibertat i el carrer dels Valls.

Hi ha diferents vies a l’hora de fer aquesta sol·licitud d’accés. Per una banda, si és una autorització temporal o permanent, s’ha de fer a través de la seu electrònica de l’Ajuntament i en forma de formulariAra bé, si es tracta d’una autorització puntual, s’ha de fer de forma presencial o per trucada a la comissaria de la Policia Local de la Bisbal.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

La partida

Escoltem les notícies amb la minúscula esperança que potser en diguin  alguna de bona, i quan més les escoltem, més ganes tenim de deixar-les d’escoltar.
- Publicitat -

Matí amb cel molt tapat i descens de la temperatura

El dilluns comença amb cel tapat i alguns ruixats dispersos o plugims que es poden produÏr al llarg del matí. La temperatura serà més baixa avui i els valors màixms no superaran els 16ºC.

Ningú no és perfecte – 25 octubre 2020

Seguim parlant del festival de Sitges amb l'Ignasi Arbat.

Un programa infame – 25 octubre 2020

Nova edició del programa més infame de la ràdio!

Ona Jove – 25 octubre 2020

El programa més random de Ràdio Capital aterra una setmana més.

Altres notícies