15.4 C
Pals
Dilluns, 25 octubre 2021
- Publicitat -

Des d’avui, restriccions per accedir amb vehicle al nucli antic de la Bisbal d’Empordà

La nova ordenança de circulació es va aprovar ahir al Ple de l'Ajuntament i només permet l'accés al nucli antic a vehicles amb autorització.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà va aprovar ahir al Ple la nova ordenança de circulació que limita l’accés de vehicles al nucli antic de la població. Per a poder controlar-ho, hi ha instal·lada una càmera de videovigilànca i identificació automàtica de vehicles a l’entrada del Carrer Ample des de l’avinguda les Voltes. El sistema ha estat funcionant en període de proves des del mes de juny, però finalment s’activa avui amb l’objectiu de donar prioritat als vianants.

Això significa que només qui hagi demanat una autorització a l’Ajuntament pot accedir a aquesta zona, ja que se sancionarà l’accés irregular als següents carrers: el carrer Ample (on hi ha ubicada la càmera), la plaça Jacint Verdaguer, el carrer de les Mesures, el carrer Pella i Forgas, el carrer Sant Jaume, la plaça Major, el carrer del Raval, el carrer Valls d’en Colomer, el carrer de la Riera, el carrer Germans Sitjar, el carrer Canonja, la plaça de la Llibertat i el carrer dels Valls.

Hi ha diferents vies a l’hora de fer aquesta sol·licitud d’accés. Per una banda, si és una autorització temporal o permanent, s’ha de fer a través de la seu electrònica de l’Ajuntament i en forma de formulariAra bé, si es tracta d’una autorització puntual, s’ha de fer de forma presencial o per trucada a la comissaria de la Policia Local de la Bisbal.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Com és la situació COVID ara mateix al Baix Empordà?

Ja hi ha 1.326 persones vacunades amb la tercera dosi
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -