11.1 C
Pals
Dimecres, 14 abril 2021
- Publicitat -

Des d’avui, restriccions per accedir amb vehicle al nucli antic de la Bisbal d’Empordà

La nova ordenança de circulació es va aprovar ahir al Ple de l'Ajuntament i només permet l'accés al nucli antic a vehicles amb autorització.

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà va aprovar ahir al Ple la nova ordenança de circulació que limita l’accés de vehicles al nucli antic de la població. Per a poder controlar-ho, hi ha instal·lada una càmera de videovigilànca i identificació automàtica de vehicles a l’entrada del Carrer Ample des de l’avinguda les Voltes. El sistema ha estat funcionant en període de proves des del mes de juny, però finalment s’activa avui amb l’objectiu de donar prioritat als vianants.

Això significa que només qui hagi demanat una autorització a l’Ajuntament pot accedir a aquesta zona, ja que se sancionarà l’accés irregular als següents carrers: el carrer Ample (on hi ha ubicada la càmera), la plaça Jacint Verdaguer, el carrer de les Mesures, el carrer Pella i Forgas, el carrer Sant Jaume, la plaça Major, el carrer del Raval, el carrer Valls d’en Colomer, el carrer de la Riera, el carrer Germans Sitjar, el carrer Canonja, la plaça de la Llibertat i el carrer dels Valls.

Hi ha diferents vies a l’hora de fer aquesta sol·licitud d’accés. Per una banda, si és una autorització temporal o permanent, s’ha de fer a través de la seu electrònica de l’Ajuntament i en forma de formulariAra bé, si es tracta d’una autorització puntual, s’ha de fer de forma presencial o per trucada a la comissaria de la Policia Local de la Bisbal.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Terracotta Museu de la Bisbal torna a participar al Dia Internacional de l’Art

Serà aquest proper cap de setmana amb una edició mixta que alternarà actes presencials i virtuals. L'actual situació sanitària obliga a modificar el format del Dia Internacional de l'Art, que malgrat tot es podrà celebrar els propers 16, 17 i 18 d'abril amb la inauguració de dues exposicions al Terracotta Museu.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -