5.3 C
Pals
Diumenge, 29 gener 2023
- Publicitat -

Reunió de treball entre l’Ajuntament i la Direcció General de Polítiques de Muntanya i del Litoral

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Begur va rebre dijous 3 d’octubre la visita de la Direcció General de Polítiques de Muntanya i del Litoral de la Generalitat de Catalunya. A la trobada hi van prendre part l’alcaldessa del municipi, Maite Selva; el regidor de Platges, Eugeni Pibernat; el tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament, Xavier Turró; el director general de Polítiques de Muntanya i del Litoral, Albert Alins; el subdirector general d’Acció Jurídica, Xavier Berga; i el cap del Servei de Gestió del Litoral, Juancho Barroso.

La trobada va permetre tractar de primera mà diferents temes vinculats al desenvolupament del municipi i abordar els principals reptes estratègics en matèria de gestió del patrimoni natural local. Entre d’altres coses, les dues parts van compartir informació i punts de vista pel que fa a qüestions com l’estat de la sorra de la cala de Sa Riera, els permisos del Parador d’Aiguablava o el manteniment del camí de ronda fins a la platja d’en Malaret.

Maite Selva, alcaldessa de Begur, posa en valor la importància d’aquesta sessió de treball i l’emmarca en la voluntat de l’Ajuntament “de seguir treballant i sumant esforços amb altres actors per garantir el desenvolupament sostenible i equilibrat del nostre territori”. En la mateixa línia, Eugeni Pibernat, regidor de Platges, fa un balanç satisfactori de la reunió de treball i destaca “la importància estratègica de la costa per a Begur en tant que pol econòmic, patrimoni natural i segell identificatiu del poble”.

Finalment, la trobada entre els representants de l’Ajuntament de Begur i de la Direcció General de Polítiques de Muntanya va concloure amb una visita de la delegació de la Generalitat a algunes platges i espais del litoral begurenc, com Sa Riera, Sa Tuna, Aiguablava i Fornells.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Auca participativa del 2023

El meu desig pel 2023 en format d’auca La Covid i la guerra han fet del 2022 un any que el...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -