15.7 C
Pals
Diumenge, 14 abril 2024
- Publicitat -

Palamós inicia un nou cicle de reunions amb la ciutadania per tractar qüestions d’interès per als barris i el municipi

Les trobades es duran a terme en un total de tres sessions, que tindran lloc als barris del municipi, Es Pla, Sant Joan i el Barri Vell de Palamós

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós impulsa un nou cicle de les reunions veïnals que es varen iniciar com a prova pilot, el novembre passat, i que tenen com a objectiu poder seguir apropant la ciutadania a l’organització municipal. Les trobades es duran a terme en un total de tres sessions, que tindran lloc als barris del municipi, Es Pla, Sant Joan i el Barri Vell de Palamós.

Concretament el dilluns dia 26 de febrer l’Àrea de Participació Ciutadana ha convocat la ciutadania del barri d’Es Pla, a les 19 h, al Centre Obert (c/ de Gaspar Matas 24), ubicat al costat al Pavelló Municipal d’Esports. El dia següent dimarts 27, serà el torn per als veïns i veïnes de Sant Joan, que també a les 19 h, podran assistir a la sessió que es durà a terme a l’Aula d’Aprenentatge (c/ de la Riera, 31); i per últim, el dimecres 28 de febrer, es tancarà el cicle parlant del barri Vell de Palamós, celebrant la reunió a patir de les 19 h, a l’espai municipal polivalent de les Galeries Carme (c/ de Dídac Garrell i Tauler, 10, 1r pis).

Amb aquestes trobades es volen extreure conclusions de les reunions realitzades a finals de l’any passat, durant el primer cicle d’aquestes trobades. A més, es volen plantejar noves iniciatives i propostes, creant un canal de comunicació directe entre l’Ajuntament i la ciutadania, amb l’objectiu de poder parlar de qüestions referents, tant dels barris que es visiten com del municipi en general.

Durant aquestes trobades amb el veïnat es volen abordar temàtiques com la qualitat de vida, per tal de poder parlar d’educació, formació, ocupació, cohesió i convivència, esports, cultura, infància, joventut o gent gran. També es debat sobre el territori i la sostenibilitat, posant damunt a taula temàtiques referents als espais naturals, les infraestructures, la mobilitat, l’habitatge, els equipaments i l’espai públic, entre altres.

Les reunions programades per la propera setmana estan obertes a la participació de tothom, i per a prendre’n part només cal confirmar la presència mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a [email protected], o bé d’un whatsapp al 696 176 424, indicant el nombre de persones que voldran assistir-hi. Per a poder incentivar la participació dels palamosins i les palamosines a aquestes reunions, l’Ajuntament de Palamós ha adreçat, de manera aleatòria, cartes d’invitació entre les persones majors de 16 anys empadronades als barris que aquests dies són objecte de les reunions.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -