15.7 C
Pals
Dissabte, 13 abril 2024
- Publicitat -

Palafrugell decreta el tancament de les dutxes de tots els equipaments esportius municipals

Només es podran utilitzar en els casos de competició federada, que normalment tenen lloc durant els caps de setmana

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell ha decretat el tancament de les dutxes de tots els equipaments esportius municipals, que només es podran utilitzar en els casos de competició federada, que normalment tenen lloc durant els caps de setmana. Aquesta és una mesura addicional que aplica l’Ajuntament amb motiu de l’entrada a la fase 1 de l’emergència per sequera i amb l’objectiu d’anar més enllà en les necessitats actuals de la situació de sequera.

Tal com apunten des del consistori, es volen avançar a un escenari que podria ser una opció d’aplicació a la fase 2. Segons l’alcalde del municipi, Juli Fernández, “amb aquesta mesura volem llançar un missatge a la ciutadania sobre la situació actual i amb unes previsions de futur molt preocupants”. El tancament de les dutxes als pavellons i camps d’esports se suma a la dels camerinos del teatre municipal.

Altres mesures municipals

A banda del tancament de les dutxes dels equipaments esportius i del reg dels camps d’esport federat amb aigües freàtiques, l’Ajuntament està aplicant altres mesures que s’han anat implementant de manera progressiva després de l’evolució de les restriccions per la sequera. El consistori, per exemple, fa servir aigües freàtiques per regar l’arbrat per garantir la seva supervivència. Els espais que no compten amb l’accés a aquest tipus d’aigües no es reguen, com és el cas del cementiri.

Les aigües freàtiques també s’utilitzen per a la neteja viària, de contenidors i la xarxa de clavegueram. A més, el consistori ha decidit no plantar més arbusts on estava previst col·locar-ne, ja que després no es podrien regar. També s’han deixat de regar els horts pedagògics de la UEC. Pel que fa a la construcció de noves piscines, l’ajuntament en dona la llicència per la seva construcció, tot i que no en permet el seu ompliment, ja que està totalment prohibit fer-ho.

Detecció d’incidències

Recentment, l’Ajuntament de Palafrugell ha posat en marxa un apartat a l’app “Palafrugell al Mòbil” per comunicar les incidències a la via pública. Des d’aquesta aplicació també es pot comunicar qualsevol desperfecte que provoqui un malbaratament de l’aigua com poden ser canonades públiques trencades o fonts que perden aigua, classificant-les com “Manteniment de carrers”.

També es pot fer servir el telèfon d’incidències (972 30 30 66), operatiu de dilluns a divendres de 9 a 13 hores. Per a altres tipus de denúncies caldrà posar-se en contacte amb la Policia Local (972 30 62 92).

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -