12.9 C
Pals
Dimecres, 1 febrer 2023
- Publicitat -

S’adapta la recollida de deixalles durant la crisi del coronavirus

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i l'Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós han pres mesures per garantir el servei de recollida de residus tot i la situació actual en la qual vivim

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha pres mesures per garantir el servei de recollida de residus tot i la situació actual en la qual vivim. Per evitar el contagi entre el personal, el nombre d’efectius de l’empresa que efectua el servei s’ha reduït i el consistori ha demanat col·laboració a la ciutadania per facilitar el bon funcionament de recollida d’aquests residus.

En aquest context, l’ens municipal ha demanat a la població que tregui les escombraries al carrer només quan sigui necessari i sempre seguint el calendari i les indicacions del servei de recollida porta a porta, allà on es faci. A la resta, les deixalles s’han de posar en els contenidors corresponents i recalca que està totalment prohibit deixar-les a terra.
El servei de deixalleria municipal de Calonge i Sant Antoni romandrà tancat fins a nou avís, perquè es considera que no és un servei essencial.

Aquest no ha estat l’únic municipi que ha registrat canvis en la recollida. L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós també ha introduït algunes modificacions en els protocols. Han informat que mentre duri la crisi del COVID-19 se suspèn la recollida de trastos, andròmines i residus verds. Pel que fa a la recollida porta a porta del cartó i el vidre comercial, només es farà el dilluns, mentre la resta de fraccions es mantenen igual que ara.

Això en referència als establiments comercials que tenen permès obrir les seves portes. En el sector de l’hostaleria, no caldrà fer la recollida donat que estan tots tancats. La deixalleria municipal romandrà oberta de dilluns a divendres de vuit a una, al matí, i de tres a sis, a la tarda. No hi haurà servei de deixalleria mòbil. Tot i que alguns recursos se suspenen, s’ha decidit que es reforçarà la recollida convencional d’escombraries i la neteja viària.

Alhora el consistori s’ha encarregat de deixar preparar el rec de carrers amb aigua i productes desinfectants per si cal dur-ho a terme en un futur.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Beyoncé actuarà a l’Estadi Olímpic de Barcelona el 8 de juny

Beyoncé oferirà un concert el 8 de juny a l’Estadi Olímpic de Barcelona en el marc de la seva gira mundial “Renaissance World Tour“. L’actuació serà l’única que l’artista oferirà al nostre país. El primer concert tindrà lloc el 10 de maig a Estocolm i s’allargarà fins el 27 de setembre a Nova Orleans. Les
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -