13.4 C
Pals
Dimarts, 11 maig 2021
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós obre una campanya de mecenatge per adaptar les instal·lacions a la COVID-19

Entrevista a Xavier Garcia, responsable de comunicació corportativa de l’SSIBE

Els Serveis de Salut Integrat del Baix Empordà ha obert una campanya de mecenatge per poder fer front a la reestructuració que necessita l’Hospital de Palamós i la residència Palamós Gent Gran arran de la crisi sanitària pel coronavirus. El total de les mesures necessàries costarà 600.000 euros.

A l’Hospital de Palamós cal fer-hi una nova unitat d’aïllament de la quarta planta d’hospitalització, i cal reformar la Unitat de Cures Intermèdies.

A la residència Palamós Gent Gran cal sectoritzar la climatització de la tercera planta.

Els donatius es poden fer a través de la web de l’SSIBE o amb el número de compte ES06 2100 9046 9302 0004 4164.

En aquesta campanya, una de les iniciatives per col·laborar en el mecenatge és un concert de l’Orquesta Di-versiones. L’han anomenat “Divertardeo” i serà aquest dissabte 6 de juny a les 20 h. L’han plantejat com un concert en connexió per televisió, i amb connexions en directe del públic a través del Zoom.

Una part de la recaptació es donarà a Serveis de Salut Integrats Baix Empordà i la lluita contra la COVID19. El cost de l’entrada és voluntari, el que es coneix com a taquilla inversa.

A més, l’SSIBE agraeix les aportacions que s’han fet fins ara. No és la primera crida que s’ha realitzat a la ciutadania. A l’inici de la pandèmia COVID-19 es va demanar material sanitari i “la resposta durant aquests mesos ha estat espectacular”, asseguren des de l’SSIBE.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios