28.1 C
Pals
Dilluns, 15 juliol 2024
- Publicitat -

Sant Feliu adhereix Localret en l’àmbit de telecomunicacions

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha aprovat l’adhesió del Consorci Localret al ple municipal de novembre. Localret treballa amb el desplegament d’infraestructures que tenen relació amb les telecomunicacions i el món audiovisual des d’un punt de vista local. L’adhesió serà efectiva a partir del dia 1 de gener del 2018 i tindrà un cost de 3.000€ l’any.

D’aquesta manera, tal i com ha concretat el tinent alcalde Josep Melcior Muñoz, Localret s’encarragaria, per exemple, d’assesorar i realitzar informes i projectes en els àmbits de radiocomunicació, implantació de fibra òptica, noves tecnologies, difusió o participació ciutadana des d’un punt de vista digital.

Pel que fa a la fibra òptica de Sant Feliu de Guíxols, el tinent alcalde ha concretat que després de més de 2 anys d’iniciar-se’n la instal·lació a la ciutat, encara “no està al 100%”, però sí que hi ha un desplegament per part de Movistar i MásMóvil.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La nova deixalleria de Palamós amplia el seu horari d’atenció al públic

A partir d'ara, aquest servei romandrà obert al públic fins a les 19 h els dimecres i dissabtes, augmentant en dues hores l'horari de la instal·lació en aquests dies, amb l'objectiu de fomentar un major ús de la deixalleria.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -