4.6 C
Pals
Dissabte, 28 gener 2023
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols eliminarà les bosses de plàstic del mercat dels diumenges durant el primer trimestre de l’any

Amb l’objectiu de col·laborar amb les accions europees pel medi ambient, l’Ajuntament de Sant Feliu posarà unes normes per mantenir la neteja de l’espai del mercat.

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

En els últims mesos ja s’ha pogut notar una millora en la neteja de l’espai on hi té lloc el mercat tradicional dels diumenges de Sant Feliu de Guíxols.

L’Ajuntament va advertir fa uns mesos als paradistes que no permetran la brossa que es queda un cop abandonen el lloc de venda, advertint fins i tot que es valorarà treure’ls la llicència o traslladar als paradistes incívics a un altre lloc de la ciutat.

I és que l’habitual fins ara era trobar restes com papers, plàstics, bosses, cartons, penjadors, verdures i d’altres escombraries, per tot l’espai on hi ha el mercat.

Per això, des de l’Àrea de Comerç Mercats s’implementaran un seguit de mesures per protegir el medi ambient, especialment l’eliminació de les bosses de plàstic del mercat, i la intenció és fer-ho aquest primer trimestre del 2020.

Per tal de dur a terme algunes de les accions, l’Ajuntament de Sant Feliu ha instal·lat fa poc dos contenidors coneguts com a “banyeres”, on es llencen els residus després de cada jornada de mercat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Globalsessions – 28 gener 2023

1. Becky Hill - Heaven (Radio) 2. VASSY Bingo Players Disco Fries - Pieces (Giiants Remix) 3. Kolidescopes - White Lies...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -