12.8 C
Pals
Dijous, 2 febrer 2023
- Publicitat -

Condemnat un home de Sant Feliu a 3 anys i 9 mesos de presó per falsificació de diners i documents

El cas es remunta al 2016, quan els Mossos van trobar al domicili de l’home els diners i els documents oficials falsificats.

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La secció quarta de l’Audiència de Girona ha condemnat un home de Sant Feliu a presó durant 3 anys i 9 mesos i l’ha multat amb 1.869 euros per falsificació de moneda, la distribució a tercers i per haver falsificat documents oficials.

Els Mossos d’Esquadra van trobar els bitllets i els documents falsificats l’any 2016 quan van registrar casa seva, on van trobar també els documents falsos de dues dones que vivien amb ell.

Ara aquestes dues persones també s’han assegut al banc dels acusats, havent-se declarat culpables de falsificar carnets d’identitat, i han acceptat una pena de 21 mesos de presó. Tot i això, el tribunal ha suspès l’execució de la pena i no entraran a presó amb la condició de no cometre cap delicte durant els pròxims tres anys. 

A més, segons l’escrit de la fiscalia l’any 2016, quan els Mossos van fer el registre al domicili, van trobar-hi armes i cartutxos, sense tenir cap dels acusats el permís d’armes. La Fiscalia, però, ha retirat aquest delicte del judici, centrant-se amb la condemna per falsificació, de diners i de documents.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Un home resulta il·lès a causa d’un foc a Mont-ras

Els Bombers van rebre l'avís del foc a Mont-ras a les 9:53.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -