17 C
Pals
Dijous, 21 octubre 2021
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols intensifica els esforços per ajudar les persones més vulnerables

Els Serveis Socials ofereixen serveis alimentaris, d’atenció i d’àpats a domicili

Martí Saguerhttp://www.martiproduccions.com
Informàtic i apassionat de la ràdio. Em podeu escoltar totes les tardes a la Fòrmula Capital i al Supermatí donant la previsió meteorològica.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament està dedicant una atenció particular a les persones vulnerables i que estan afectades per la crisi del Covid-19. Concretament, els Serveis Socials s’han centrat en quatre eixos, tal com va explicar la regidora d’Acció Social, Laura Serrano, a Ràdio Sant Feliu.

El primer es refereix a l’atenció als tècnics que s’ha incrementat notablement.  S’ha pogut constatar que el 63% de les actuacions realitzades aquest any ha estat concentrat en el darrer mes i mig.

El segon és el servei alimentari que s’ha incrementat en un 100%, amb col·laboració amb Càritas. La regidora va afirmar que es mantindrà l’estoc d’aliments tot l’any.

Pel que fa al Servei d’atenció a domicili, destaca que bastantes persones es van donar de baixa perquè van poder ser ateses pels seus familiars. En canvi, les persones necessitades van rebre una major ajuda per part dels Serveis de l’Ajuntament. És un servei de copagament.

Finalment, ha augmentat el nombre d’àpats a domicili per a les persones gran i aïllades. Aquest servei té un cost de menys de 5 euros al dia i les persones amb dificultats econòmiques poden rebre una subvenció.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -