25.2 C
Pals
Diumenge, 1 octubre 2023
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols ha de donar més informació del nou passeig

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El projecte de millora del passeig marítim de Sant Feliu de Guíxols continua avançant. Tot i que la planificació s’ha consensuat amb la direcció general de Costes, ara el Ministeri de Medi Ambient reclama a l’Ajuntament més detalls sobre alguns aspectes de la memòria. El govern municipal treu ferro al requeriment. 

Medi Ambient ha demanat al consistori que delimiti amb més claredat les zones de servitud pel que fa referència al trànsit i accés al mar del projecte de millora urbana del tram del passeig marítim, al sector Rius i Calvet. Segons publica El Punt Avui, Medi Ambient vol més informació i que es modifiqui algun punt concret del projecte. El ministeri entén que en el projecte s’ha definit una llargada de 300,35 metres de la zona, però que la memòria no es justifica prou la delimitació del passeig d’acord amb les condicions físiques, de volum i morfològiques. També posa l’accent en el fet que en la delimitació del tram de façana marítima s’han inclòs façanes posteriors d’edificis que no donen a mar. Medi Ambient recorda a l’Ajuntament que aquestes correccions són necessàries perquè el projecte rebi el vistiplau definitiu.

El projecte de millora del passeig marítim, per posar al dia l’envellit sector del racó de Garbí i passeig de Rius i Calvet, ubicat a l’extrem dret de la badia guixolenca, és una de les iniciatives estrella del govern de Sant Feliu de Guíxols, format per TPSF, PSC i ERC, per aquest any 2017. Té un pressupost de gairebé 1,2 milions d’euros, una inversió que es divideix en dos anys, amb càrrec als pressupostos de 2017 i 2018. Les obres començaran a l’octubre de 2017, amb un període d’uns vuit mesos, per no entorpir la temporada turística d’estiu. Entre altres coses, la reforma preveu una graderia semicircular, en forma d’amfiteatre sobre la platja, que servirà d’accés al mar i alhora per celebrar espectacles i esdeveniments sobre la sorra amb vista al mar. També contempla un jardí lineal i un passeig entre el vial i la graderia, així com l’arranjament de l’asfalt i l’ampliació del calaix de la desembocadura de la riera.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ensurt a Sant Feliu per la crema d’un quadre elèctric

Es tracta del segon incident d'aquesta setmana al municipi
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -