26.5 C
Pals
Dissabte, 13 agost 2022
- Publicitat -

Sant Feliu implantarà un sistema de contenidors mòbils pels veïns del centre de la ciutat

L’objectiu és evitar les olors durant el dia i comptarà amb les cinc fraccions per poder reciclar

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols implementarà en les properes setmanes un sistema de contenidors mòbils pels veïns del centre de la ciutat. Es tracta de deu plataformes que aniran distribuïdes en diferents punts i que estaran al carrer des de les 18h fins les 6h de l’endemà.

A cadascuna d’aquestes plataformes hi haurà les cinc fraccions (plàstic, orgànic, rebuig, cartró i vidre) i estaran a disposició dels ciutadans, però no dels comerciants. A través d’aquest sistema, l’Ajuntament espera que s’evitin olors durant el dia i així millorar la imatge de la ciutat en una de les zones més concorregudes de Sant Feliu de Guíxols. Cada dia a les 18h un camió de neteja portarà la plataforma de contenidors i els recollirà dotze hores més tard.

El consistori espera que en les properes setmanes es posi en marxa aquesta nova iniciativa que considera “molt necessària”. La regidora de Neteja de Sant Feliu de Guíxols, Tili Ribera, assenyala que parlaran amb els veïns per informar-los d’aquesta iniciativa i també es posaran en contacte amb els comerciants per tal de fer-los saber que només poden tirar el rebuig, però no poden fer servir la resta de contenidors, ja que estan reservats expressament pels veïns.

Cada plataforma compta amb vuit contenidors de posar i treure i dos fixes de paper i cartró. Ribera ha explicat que amb la possibilitat de treure i posar contenidors aconsegueixen ajustar-se a les necessitats. “Si ens en falten més d’una fracció els podem posar i si ens en sobra d’una altra el traiem”, remarca.

La regidora de Neteja de Sant Feliu ha remarcat que faran pedagogia amb els més d’un miler de persones que viuen a la zona centre de Sant Feliu de Guíxols. “Ho explicarem bé, perquè ho sàpiguen i que es pugui evitar que durant el dia hi hagi les escombraries pel carrer i, de retruc, evitem les males olors. Aquesta és una imatge que no ens podem permetre a Sant Feliu”, ha conclòs Ribera.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Fi a l’episodi de calor intensa i increment de la inestabilitat

Divendres i dissabte amb temperatura molt elevada de més de 36ºC. Creixement de nuvolades de tarda i descens de la temperatura la setmana vinent.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -