25.3 C
Pals
Dilluns, 23 maig 2022
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols inicia les obres d’urbanització del carrer s’Adolitx

El cost global serà de 600.000 euros repartits entre l’Ajuntament i els veïns propietaris

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Comencen avui les obres per urbanitzar el carrer s’Adolitx de Sant Feliu de Guíxols. Concretament, es tracta de posar-hi asfalt i voreres, enllumenat i recollida d’aigües pluvials. Els treballs duraran sis mesos i costaran 600.000 euros.

Tal com informa el Diari de Girona, el cost serà repartit al 70% a càrrec de l’Ajuntament i el 30% al dels veïns propietaris. El regidor Josep Saballs va comentar que quan es van edificar les cases, cada propietari va assumir l’obligació d’urbanitzar la parcel·la de carrer que li pertocava. En aquell moment, però, no es va dur a terme.

També va recordar que si bé governs anteriors havien intentat de fer-ho, havia estat sense un acord consensuat. Ara, assegura que les reunions amb els propietaris van ser molt fluïdes i es va arribar a acords pel que fa la manera de calcular la contribució de cadascú.

Durant les obres, la circulació serà restringida al carrer s’Adolitx i des de la plaça Pau Casals fins a l’Institut Sant Elm, excepte pels veïns i pels serveis. A més, no es podrà aparcar davant de l’Institut i es modificarà la ubicació dels contenidors.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Les comarques gironines són les que més llibreries tenen per nombre d’habitants a Catalunya

El sector destaca "l'impuls" que suposa la capital on hi ha una xarxa d'establiments "considerable"
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -