14 C
Pals
Dilluns, 12 abril 2021
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols inicia les obres d’urbanització del carrer s’Adolitx

El cost global serà de 600.000 euros repartits entre l’Ajuntament i els veïns propietaris

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Comencen avui les obres per urbanitzar el carrer s’Adolitx de Sant Feliu de Guíxols. Concretament, es tracta de posar-hi asfalt i voreres, enllumenat i recollida d’aigües pluvials. Els treballs duraran sis mesos i costaran 600.000 euros.

Tal com informa el Diari de Girona, el cost serà repartit al 70% a càrrec de l’Ajuntament i el 30% al dels veïns propietaris. El regidor Josep Saballs va comentar que quan es van edificar les cases, cada propietari va assumir l’obligació d’urbanitzar la parcel·la de carrer que li pertocava. En aquell moment, però, no es va dur a terme.

També va recordar que si bé governs anteriors havien intentat de fer-ho, havia estat sense un acord consensuat. Ara, assegura que les reunions amb els propietaris van ser molt fluïdes i es va arribar a acords pel que fa la manera de calcular la contribució de cadascú.

Durant les obres, la circulació serà restringida al carrer s’Adolitx i des de la plaça Pau Casals fins a l’Institut Sant Elm, excepte pels veïns i pels serveis. A més, no es podrà aparcar davant de l’Institut i es modificarà la ubicació dels contenidors.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Elaboren un menú amb els plats que Josep Pla esmenta a la seva obra

Coincidint amb Sant Jordi, l’establiment ha organitzat un cap de setmana literari que també inclourà una visita guiada als Jardins de Cap Roig i un vermut amb la lectura de fragments d’El Quadern Gris’. A més, està prevista la presència d’una parada de roses - la recaptació es destinarà a la Fundació Oncolliga- i llibres -amb la llibreria Vitel·la-, i la presentació del conte infantil ‘La Tureta i una llum invisible’
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -