16.3 C
Pals
Dissabte, 16 octubre 2021
- Publicitat -

Construeixen rampes ‘biodiversity friendly’ a Safareigs de les Gavarres

A les Gavarres i a l'Ardenya s'hi poden trobar molts safareigs, basses de rec i dipòsits abandonats. Moltes d'aquestes estructures necessiten intervencions senzilles com les d'aquest tipus.

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Santa Cristina ha construït rampes a un antic safareig i a un dipòsit per a facilitar que els animals que entren no s’ofeguin i puguin sortir-ne.

Les rampes han de facilitar, en primer lloc, que els amfibis puguin utilitzar aquests punts d’aigua per a dipositar-hi els ous i permetre el creixement de les larves. Tanmateix, qualsevol altre animal assedegat que s’hi atansi podrà trobar una via de sortida, evitant-se així que aquests safareigs ara abandonats acabin esdevenint una trampa mortal per a molts animals.

A les Gavarres i a l’Ardenya s’hi poden trobar molts safareigs, basses de rec i dipòsits abandonats. Moltes d’aquestes estructures necessiten intervencions senzilles com les d’aquest tipus.

La intenció de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro és aconseguir que, poc a poc, aquests punts d’aigua esdevinguin ‘biodiversity friendly’ ja que la seva importància serà cada cop més gran davant l’escalfament progressiu del clima.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El punt de vacunació massiva de Sant Antoni de Calonge tanca després d’administrar 75.000 dosis

El punt de vacunació va obrir el dia 25 de febrer amb un equip de 20 treballadors i treballadores fixes, i avui s'ha administrat l'última dosi
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -