7.7 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Sant Feliu repartirà a domicili 50.000 mascaretes gratuïtes

Les 50.000 mascaretes es repartiran a domicili i d'aquesta manera els ciutadans de Sant Feliu de Guíxols no caldrà que vagin a buscar-les a les farmàcies, en donaran dues per ciutadà

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El govern municipal de Sant Feliu de Guíxols ha anunciat que ha comprat mascaretes per equipar la població. En total, l’Ajuntament ha adquirit 50.000 mascaretes per repartir, a domicili i de manera gratuïta, entre tots els ciutadans empadronats a la ciutat, que en rebran dues per persona, d’aquesta manera es vol aturar el coronavirus al Baix Empordà.

Aquestes mascaretes ja han arribat al municipi aquest mateix dilluns, i ara es començaran a repartir. Així ho explicava l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, a l’emissora municipal.

Serà una tasca que realitzaran aviat una quinzena de voluntaris degudament equipats per evitar la propagació del coronavirus al Baix Empordà, i on des del primer dia ja aniran sortint unitats que s’aniran repartint als domicilis. Motas avisa que en una setmana hauran arribat les mascaretes a tothom.

Pel batlle de Sant Feliu, les mascaretes són un “element que ajuda, nosaltres recomanem enèrgicament que es facin servir, perquè les autoritats sanitàries ens diuen que és un element que ajuda a prevenir el contagi” tant a un mateix com als alstres. Les mascaretes són quirúrgiques, d’alta qualitat, i homologades per la Unió Europea.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies