14.4 C
Pals
Dijous, 28 octubre 2021
- Publicitat -

La Bisbal, sense aigua per una canonada de distribució avariada

La situació afecta a tot el municipi després que s'hagi avariat una canonada de distribució general, la previsió és que a la tarda es normalitzi el servei

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Aquesta nit hi ha hagut una avaria important a la xarxa de distribució municipal d’aigua de la Bisbal d’Empordà. A causa del rebentament d’una canonada de 250 mil·límetres de diàmetre, el municipi no disposa d’abastiment d’aigua.

Ara mateix l’incident té afectació al servei municipal d’abastiment d’aigua de tota la ciutat. Segons informa Sorea, l’avaria ha tingut lloc al tub de distribució general i no és possible subministrar aigua des d’un punt alternatiu.

El mateix contractista ha explicat que “la previsió és que al migdia quedi reparada i es normalitzi el servei progressivament al llarg de la tarda”. Mentrestant, han instal·lat un camió cisterna a la residència geriàtrica Zoilo Feliu.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Es desbrossen i netegen camins rurals d’accés a la Bisbal, Sant Pol i Castell d’Empordà

S’ha fet desbrossament de diversos camins rurals d’accés a la Bisbal d’Empordà, així com als nuclis de Sant Pol i de Castell d’Empordà. Alhora, també se n’ha netejat els marges per tal que puguin desaiguar correctament.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -