23.3 C
Pals
Diumenge, 14 juliol 2024
- Publicitat -

Santa Cristina d’Aro farà una pista de skate

Es situarà a la plaça del sector de la Teulera i mesurarà 390 m², dividits en tres zones: una zona de bowl en un extrem, una zona de plans inclinats, a l’altre extrem, i tres mòduls a la part central

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Santa Cristina d’Aro farà una pista de skate. Se situarà a la plaça del sector de la Teulera i mesurarà 390 m², dividits en tres zones: una zona de bowl en un extrem, una zona de plans inclinats, a l’altre extrem, i tres mòduls a la part central.

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro ha decidit tirar endavant aquest projecte i encarregar l’obra a l’empresa Mugadas per un total de 50.000€. El termini de les obres serà de 4 setmanes, i el projecte s’ha definit tenint en compte el programa de necessitats previst per l’Ajuntament. Serà una pista de patinatge polivalent que permetrà ser utilitzada amb les diverses modalitats de patins sobre rodes i bicicletes. La pista s’ubicarà a la part central de la plaça, que fa uns 1.200m², per poder mantenir una zona verda a tot el seu l’entorn perimetral. Es preveu una zona arbrada als dos extrems més llargs de la plaça i unes grades incorporades a la zona de pista.

L’alcalde del municipi, Xavier Sala, ha explicat que aquesta obra dona sortida a una demanda històrica dels joves de Santa Cristina, i ha recordat que la pista s’ha pensat per estar ubicada prop d’altres zones de jocs, com també de la futura nova biblioteca i de les escoles.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -