11.4 C
Pals
Dimecres, 17 abril 2024
- Publicitat -

Santa Cristina destinarà 45.000 euros als Pressupostos Participatius del 2020

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro destinarà 45.000 euros en els Pressupostos Participatius per a l’exercici 2020. La presentació del nou procés es farà el dilluns 25 de novembre, a les 19,30 hores, a la sala de plens de l’ajuntament, acabant l’abril o maig amb la seva votació.

Acabada la presentació dels nous pressupostos participatius, ja tindrà lloc un taller per poder fer ja propostes. El període per presentar les propostes acabarà el 16 de desembre. Les propostes es podran fer a través d’una butlleta o per Internet. En ambdós casos, però, només es podrà fer una proposta. Si se’n volen fer més, caldrà repetir el procés tantes vegades com propostes es facin. Les butlletes s’hauran de dipositar a les urnes que estaran ubicades a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, al pavelló municipal d’Esports i a la Zona Jove. Podran fer propostes tothom que viu, treballa o té alguna relació amb el municipi. Tot i això, només els majors de 16 anys empadronats al municipi votaran les propostes definitives per ser incloses en el pressupost. Les propostes es poden fer individualment, en grup (família, amics…) o com a entitat.

Un cop acabat el termini, la Comissió Interdepartamental farà la valoració de les propostes. En aquest sentit, entre altres premisses, caldran que les propostes representin una inversió d’interès públic i que siguin de competència municipal. Un cop valorades, s’iniciarà una jornada participativa per prioritzar-les i decidir quines són les que passen a la fase final de votació. Aquesta, que tindrà lloc entre els mesos d’abril i maig, ho podran fer els veïns de manera presencial o en línia.

 

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El viatge de les paraules 2×09 – El triangle del corall

En aquest nou capítol del Viatge de les paraules recomanem alguns llibres per Sant Jordi. Ens hi ajuda la...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -