6 C
Pals
Dilluns, 30 gener 2023
- Publicitat -

Santa Cristina ja té la “Plaça 1 d’Octubre”

El ple municipal ha aprovat batejar la plaça coneguda popularment Vella Pedra per "Plaça 1 d'Octubre"

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro ha aprovat per majoria la moció d’Esquerra Republicana de batejar “Plaça 1 d’Octubre” a l’espai conegut popularment com la plaça de la Vella Pedra.

La proposta s’ha aprovat sense cap problema tot i que el regidor del Partit Popular Català, Sebastian Mateo, hi ha votat en contra. En un comunicat previ al ple, el partit ha explicat que “mai es donarà suport a què cap espai del nostre municipi porti el nom de res que estigui fora de la legalitat vigent”. El regidor ha fet referència a la celebració del referèndum el passat 1 d’Octubre. 

Des del govern d’ERC, presidit per Xavier Sala, han retret al regidor popular que l’espai és una zona verda i la plaça tindrà aquest nom “com a reconeixement a tots els ciutadans cristinencs que van defensar, pacíficament, els col·legis electoralsi les seves urnes”.

Aquesta moció no suposarà cap problema administratiu, comercial o registral per als propietaris d’immobles. Tal com ha explicat Esquerra Republicana, els edificis propers a la plaça 1 d’Octubre ja estan numerats i identificats dins dels seus carrers corresponents, per això no caldrà fer cap tràmit burocràtic.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós acollirà la primera edició de la cursa Correpoble el proper 1 d’abril

La cursa Correpoble vol fomentar l'activitat esportiva implicant tots els municipis de la comarca del Baix Empordà
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -