15.6 C
Pals
Dijous, 23 maig 2024
- Publicitat -

S’assoleix el 80% d’ocupació hotelera a la Costa Brava durant el Nadal

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
S'assoleix el 80% d'ocupació hotelera a la Costa Brava durant el Nadal
Loading
/

La Unió d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre tanca l’exercici 2017 amb una quota alta d’ocupació durant el període de vacances de Nadal. De fet, dels 6.000 llits disponibles durant aquests dies, la mitjana d’ocupació ha estat de 5.000 llits, el que es tradueix en un percentatge que assoleix la xifra del 80%.

Així doncs, les expectatives s’han superat, ja que s’estimava que fossin 4.000 llits els ocupats de mitjana, de manera que la previsió s’ha vist superada en mil llits més. La nacionalitat principal d’aquests allotjats és francesa i catalana. Martí Sabrià, gerent de la Unió d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre, ha explicat a Ràdio Capital que aquest resultat també ha contribuït a un 2017 de visites rècord:

D’altra banda, Sabrià també ha detallat que la primera setmana del 2018 no ha estat molt bona, atès que la majoria de visitants van marxar els dies 2 i 3 de gener, principalment. Ara bé, el sector de la restauració no se n’ha ressentit, segons apunta.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La 44a edició del Festival de Torroella de Montgrí programa 18 concerts

L'edició d'enguany del festival se celebrarà del 2 al 22 d'agost amb una inauguració a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Barcelona.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -