21.9 C
Pals
Divendres, 22 setembre 2023
- Publicitat -

L’arxiu municipal de Palafrugell rep la cessió del laboratori fotogràfic de Jaume Ferrer

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La família del fotògraf palafrugellenc ha cedit diversos productes i estris que aquest utilitzà durant la seva carrera, part dels quals es podran veure exposats a la pròxima edició de la Biennal Xavier Miserachs. Durant el darrer mes s’ha estat treballant en la neteja, instal·lació en materials de conservació i descripció dels estris donats.

Jaume Ferrer, qui va morir el 1922, fou taper, fotògraf professional, pintor i escultor. Les seves primeres fotografies daten del segle XIX, obtenint el 1903 la medalla de bronze al Concurs Nacional de Fotografies organitzat pel Centre de Lectura a Reus. Seguidor del moviment pictoralista, buscava transmetre emocions i històries a través de les seves fotografies representant escenes gairebé teatrals. Malgrat això, mai va deixar de banda el retratisme professional i la fotografia per encàrrec, destinada a l’edició i comercialització de postals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

‘L’univers femení de Vidal Planellas’ arriba al Museu del Suro amb obres que desprenen elegància i sensualitat

El pintor palafrugellenc, Ferran Planellas Vidal, exposa una quarantena d’obres de diverses sèries coloristes on la dona és la principal protagonista.
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -