25.3 C
Pals
Dissabte, 2 juliol 2022
- Publicitat -

Satisfacció per l’èxit de participació i d’entusiasme ciutadà a les Festes de Primavera de Palafrugell 2022

L'alcalde de Palafrugell, Joan Vigas, expressava en declaracions a Ràdio Capital, el sentiment de satisfacció que tenen des de l'alcaldia del municipi

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La tradicional festa palafrugellenca, que celebrava enguany la seva seixantena edició, es va cloure aquest dilluns 6 amb un goig generalitzat després de les restriccions viscudes durant la pandèmia.

L’alcalde de Palafrugell, Joan Vigas, expressava en declaracions a Ràdio Capital, el sentiment de satisfacció que tenen des de l’alcaldia del municipi. Vigas destacava el fet que la celebració d’aquestes Festes de Primavera, ja amb plena normalitat, ha permès a la ciutadania oblidar les notícies negatives i gaudir d’un esdeveniment tan nostrat, amb alegria i joia.

Entre el 21 de maig i el 6 de juny, tot un seguit d’activitats variades han omplert els carrers de Palafrugell, amb l’objectiu d’arribar a tota mena de públic.

De tots els actes, el més cèlebre és el Carroussel Costa Brava, que consisteix en una desfilada de carrosses i comparses que recorre els carrers de la vila. El també anomenat Carnaval de Carnavals, que esdevé una gran rua per tancar les Festes, es va celebrar diumenge dia 5 amb gran èxit de participació.

L’alcalde remarcava l’alt nivell estilístic de totes les carrosses participants en la desfilada, però sobretot posava èmfasi en el fet d’haver pogut dur a terme les Festes amb naturalitat.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Un acord d’última hora permetrà que se celebri el Barcelona Beach Festival

Aquest dissabte s’ha celebrat una reunió entre Bombers i l’Ajuntament de Sant Adrià que ha permès que el Barcelona Beach Festival es pugui celebrar sense cap problema aquesta mateixa tarda. L’Ajuntament demanava a Bombers que emetés l’informe favorable de prevenció de riscos per poder atorgar la llicència. Finalment ambdues parts han aprovat la celebració del
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -