23.5 C
Pals
Dimarts, 5 juliol 2022
- Publicitat -

L’UE Estartit segueix endavant gràcies a les mares i els pares del club

La Glòria Torramadé explica que es vol donar continuïtat al club

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les mares i pares de l’UE Estartit han pres les regnes del club després que l’antiga junta decidís dimitir. Aquest canvi ha suposat un bri d’aire fresc per les jugadores i les famílies, ja que aquest gest assegura la continuïtat del club. L’UE Estartit fa 24 anys que compta només amb equips femenins.

La junta va plegar durant el mes d’abril per raons de gestió i de jubilació. Per això, les mares i pares del club van decidir apostar per l’esport i per la continuïtat del club. Actualment, la Glòria Torramadé és la presidenta del club i explica com va ser aquest canvi precipitat de la junta.

Un dels objectius principals, tal com explica la Glòria, és poder donar continuïtat al club. A més, han realitzat diverses jornades de portes obertes durant el mes de maig i juny per donar a conèixer el club. La intenció des de l’actual junta és ampliar el nombre d’equips femenins i, sobretot, recuperar l’equip sènior.

A part de seguir amb aquesta escola de futbol femení al Baix Empordà, des de la junta del club estan buscant finançament. I és que la Glòria explica que fan falta espònsors i col·laboradors per fer més senzilla la feina al club. El finançament, en definitiva, és un dels pilars importants que ha de treballar aquesta nova junta.

I és que l’EMD de l’Estartit els proporciona una ajuda per poder finançar el club. Tot i això, i a causa de la seva entrada a l’UE Costa Brava, no han pogut optar a les ajudes de la Generalitat. La Glòria, però, afirma que han presentat un recurs per poder rebre aquest finançament.

Tot i això, la implicació dels pares i mares ha estat d’allò més positiva, ja que les jugadores poden continuar trepitjant la gespa de l’estadi i gaudir de cada partit sense haver de patir pel club.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -