15.3 C
Pals
Diumenge, 2 octubre 2022
- Publicitat -

Se sotmet a informació pública el projecte d’obres de la Fase VI-b de Mas Tomasi de Pals

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Pals aprova inicialment el projecte d’obres de la Fase VI-b de Mas Tomasi i el sotmet a informació pública durant el termini de trenta dies hàbils per a la seva consulta i  formulació d’al·legacions.

Així després de la seva publicació el dia 5 de maig al BOPG i al tauler d’anuncis de l’Ajuntament, s’inicia el procés d’exposició pública del 6 de maig al 16 de juny de 2021.
L’objectiu d’aquest projecte és la pavimentació i acabament de les voreres i calçades de la xarxa viària, així com de la realització del soterrament de les xarxes d’enllumenat públic, telefonia, distribució elèctrica, hidrants i sanejament que han quedat totalment obsoletes.
Transcorregut el termini d’exposició pública, si no s’han presentat al·legacions es procedirà a la seva aprovació definitiva.
Atès l’actual situació de Covid, les consultes presencials s’hauran de fer prèvia concertació telefònica a les oficines de l’Ajuntament, de dilluns a divendres, de 09  a 14 hores.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Torna l’Empremtes amb els primers confirmats

El cicle de música Empremtes torna a la càrrega amb els primers artistes confirmats. El festival que aposta per la música de cantautor a moltes sales de la capital catalana, comptarà amb músics com El Niño de la Hipoteca, Raquel Lúa i Magalí Sare. Però, aquests són els primers noms que es desvelen del cartell
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -