13.2 C
Pals
Diumenge, 24 gener 2021

Segueixen els moviments polítics a l’entorn del servei d’abastament d’aigua potable de la Bisbal

L'Assemblea de la Cup ha ratificat el seu compromís amb la municipalització del servei d'abastament d'aigua potable de La Bisbal i el PSC bisbalenc ha presentat una moció que insta a la resta de grups a decidir sobre el tipus de gestió del servei

El més llegit

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

En llibertat un home acusat de robar a Palafrugell

El presumpte lladre hauria forçat els accessos, en un cas una porta i en l’altre una finestra, per colar-se dins l’immoble i sostreure diners en metàl·lic

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El regidor Carles Puig ha manifestat a aquest mitjà que l’Assemblea de la Cup ha ratificat el posicionament de la formació a favor de la municipalització del servei d’abastament d’aigua potable de La Bisbal tot afirmant que “no es mouen ni un mil·límetre del compromís per municipalitzar el servei”. Puig afirma també que “hi estant treballant i és un dels punts del pacte de govern”.

També en relació amb l’aigua i segons ha pogut saber aquest mitjà, el PSC ha presentat una moció que insta a la resta de grups a decidir la gestió que resulti més favorable per la ciutat. La moció te un caràcter molt tècnic i en ella es demana bàsicament la recopilació dels informes jurídics que s’han emès fins ara, la creació d’un grup de treball per decidir el tipus de gestió del servei d’abastament d’aigua que sigui més favorable als interessos de la majoria de la població i un informe de Secretaria i Intervenció sobre el tema.

Declaracions de l’alcalde Enric Marquès a Ràdio Capital

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Maurici Jiménez: “Demanem la territorialització de la mirada a l’hora de configurar les ajudes”

L'alcalde de Castell-Platja d’Aro, Maurici Jiménez Ruiz, demana poder gestionar de manera directa els ajuts europeus contra el coronavirus i posar la mirada en els territoris davant d’aquest confinament municipal actual.

Altres notícies