7.6 C
Pals
Dijous, 2 desembre 2021
- Publicitat -

Segueixen els moviments polítics a l’entorn del servei d’abastament d’aigua potable de la Bisbal

L'Assemblea de la Cup ha ratificat el seu compromís amb la municipalització del servei d'abastament d'aigua potable de La Bisbal i el PSC bisbalenc ha presentat una moció que insta a la resta de grups a decidir sobre el tipus de gestió del servei

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El regidor Carles Puig ha manifestat a aquest mitjà que l’Assemblea de la Cup ha ratificat el posicionament de la formació a favor de la municipalització del servei d’abastament d’aigua potable de La Bisbal tot afirmant que “no es mouen ni un mil·límetre del compromís per municipalitzar el servei”. Puig afirma també que “hi estant treballant i és un dels punts del pacte de govern”.

També en relació amb l’aigua i segons ha pogut saber aquest mitjà, el PSC ha presentat una moció que insta a la resta de grups a decidir la gestió que resulti més favorable per la ciutat. La moció te un caràcter molt tècnic i en ella es demana bàsicament la recopilació dels informes jurídics que s’han emès fins ara, la creació d’un grup de treball per decidir el tipus de gestió del servei d’abastament d’aigua que sigui més favorable als interessos de la majoria de la població i un informe de Secretaria i Intervenció sobre el tema.

Declaracions de l’alcalde Enric Marquès a Ràdio Capital

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cel tapat a primera hora i Tramuntana guanyant força al llarg del dia

Inici del dia amb més núvols i progressiva obertura de clarianes amb la intensificació de la Tramuntana
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -