Culturefest, La Brava, és el primer festival d’oci cultural que vol retre homenatge a la Costa Brava. Tindrà lloc del 2 al 12 d’agost al Collet de Sant Antoni, un parc de titularitat municipal situat vora el mar, amb segles d’història.

Per aquesta primera edició s’ha volgut ser ambiciós i donar cabuda a artistes de molts àmbits diferents convençuts d’atraure així a un públic divers que omplirà el festival els onze dies.

Sense Sal, Paula Grande, Tildo Muxart, Ocata, Indigo, Hola Chica, Iceberg, Moderatto, Marcel Pozo o Alex Solanilles, ompliran la cartellera de la primera edició del Culturefest, La Brava repartits en les diferents zones (fins a sis zones diferents) que s’han distribuït pel Collet de Sant Antoni.

Les entrades del primer Culturefest, La Brava tindran un cost simbòlic de 5 euros (amb descompte si es compra de forma anticipada a la web) i inclouran alhora una consumició en el preu. L’Organització també ha decidit que a fi de seguir les recomanacions europees sobre sostenibilitat i ecologia es donaran gots reutilitzables que tindran un cost únic d’un euro en la primera consumició i que tothom es podrà emportar cap a casa.

A tots aquests artistes cal sumar-hi una àrea de jocs infantils amb un circuit entre els arbres creat per Aventura Experience i un taller de circ amb Ekilikuá, o la final del concurs de Foto Video Sub que organitza Red Costa Brava i que acollirà els millors “underwater cameraman” arribats de tot el món, entre altres.

També comptarà amb una zona gastronòmica amb fins a 10 foodtrucks diferents, exposició de cotxes de luxe amb el Club Vip Experience i un espai més reservat i exclusiu anomenat Espai La Brava dissenyat per La Brava Beer amb un chillout amb vistes directes al mar on s’hi esperen fer festes temàtiques, signatura de llibres amb l’escriptor Martí Gironell (guanyador del premi Ramon Llull d’enguany), art en directe o entrevistes a pilots entre altres.