15.5 C
Pals
Dissabte, 4 desembre 2021
- Publicitat -

L’Ajuntament de Sant Feliu reconeix que el turisme fa que falti habitatge social

A partir del proper divendres 6 de juliol es preveu el desnonament d'una família amb menors al Building Center de la Caixa.

Anna Pujol
Redactora de Ràdio Capital
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El turisme a Sant Feliu de Guíxols seria una de les causes de la manca d’habitatge social que pateix el municipi, segons l’equip de govern. L’augment de pisos dedicats al lloguer turístic, a més, hauria estat un dels motius de la pujada de preus en el sector immobiliari, que fa que cada vegada es destinin menys pisos a l’habitatge privat.

Des de l’ajuntament afegeixen que estan intentant regularitzar aquests casos, però que cada vegada hi ha menys pisos a l’abast dels pressupostos. Així ha explicat el problema Laura Serrano, regidora d’Acció Social i Habitatge.

Serrano ha afegit que les facilitats que proposa el municipi han generat un “efecte crida” a les zones properes a Sant Feliu. En conseqüència, el nombre de famílies està augmentant. Aquest mes, Sant Feliu ha rebut 15 famílies noves amb empadronament no ordinari.

Sense anar més lluny, a partir d’aquest 6 de juliol es preveu el desnonament d’una familia amb menors a Sant Feliu, al Building Center de la Caixa. La CUP ha denunciat aquest fet, al·legant que es va prometre a aquesta familia un lloguer social. L’entitat bancària s’hi ha acabat negant i aposta ara per desallotjar-los.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Toni Strubell: “Caimó va fer que Sant Feliu de Guíxols fos el lloc més proper a la llibertat”

A la Fira Indilletres de la Bisbal d'Empordà hem pogut parlar amb Toni Strubell, escriptor de  "Caimó", llibre publicat per l'editorial Llibres del Segle. El llibre de Caimó, segons explica Toni Strubell, té dues finalitats clares: "fer una bona novel·la que la gent pugui gaudir llegint i recuperar un figura com en Pere Caimó". 
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -